Efter Statsministerens pressemøde: Frederikshavn Kommune følger situationen tæt

Efter Statsministerens pressemøde: Frederikshavn Kommune følger situationen tæt

19. september 2020 - kl. 5:45 - af

Frederikshavn Kommune følger myndighedernes anbefalinger tæt i kampen mod corona – derfor laves der en række tiltag efter fredagens pressemøde

Krisestaben i Frederikshavn Kommune mødtes fredag eftermiddag efter Mette Frederiksens pressemøde for at diskutere, hvordan man i Frederikshavn Kommune bedst muligt kan efterleve de nye retningslinjer.

– Vi har allerede gang i en del tiltag, der skal være med til at nedbringe smitterisikoen. Der er eksempelvis allerede besøgsrestriktioner på vores plejehjem og sociale bosteder, og vi har aflyst og udsat alle vores sociale arrangementer. De initiativer fortsætter, og vi vil bruge weekenden på at se på, hvad vi yderligere kan gøre, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Blandt de initiativer, som Statsministeren foreslog, var muligheden for at lade medarbejdere arbejde hjemmefra. En mulighed, som man nu vil se nærmere på i Frederikshavn Kommune.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke lukker. Ringer man til Frederikshavn Kommune, så tager vi telefonen. Og alt vores arbejde med borgerne fortsætter uhindret. Men vi vil se på, hvilke medarbejdere med administrative opgaver, vi kan sende hjem. Kan man arbejde uhindret hjemmefra, skal man det, lyder opfordringen, så det vil vores chefgruppe se på henover weekenden, fortæller Birgit S. Hansen.

Samtidig ser ledelsen på det øgede krav til sundhedspersonale i forhold til brugen af mundbind.

– Vi gør alt, hvad vi kan, for at være med til at bryde smittekæderne. Det er nu, vi skal handle, og det vil vi som arbejdsgivere og politisk organ bakke op om, slutter Birgit S. Hansen.

Krisestaben mødes løbende.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efter Statsministerens pressemøde: Frederikshavn Kommune følger situationen tæt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger