Forprojekt med skitser for bro på Aalbæk Havn

Arkivfoto.

Forprojekt med skitser for bro på Aalbæk Havn

23. oktober 2020 - kl. 8:26 - af

Distriktsudvalget får på udvalgets næste møde den 27. oktober forelagt en ansøgning om tilskud til udarbejdelse af arkitekt-skitsetegninger vedrørende ny bro på yderhavnen i Aalbæk Havn, hvorpå der skal opføres en bade- og saunahytte samt terrasser med borde og bænke. Skitsetegningerne skal bruges til den endelige ansøgning til Frederikshavn Kommune angående placeringen af broen.

Ansøger beskriver, at den nye bro er tænkt som en attraktiv adgang for de besøgende til de nye faciliteter. Hensigten er, at bade- og saunaklubben skal holde åbent hele året rundt, og faciliteterne skal kunne benyttes af såvel medlemmer som turister i området. Det bliver nemt at indløse billet til klubben i den eksisterende billetautomat på havnen.

Ansøgningen er indsendt af en privatperson, men projektet er til offentlig brug og gavn. Efter planen skal der afholdes stiftende generalforsamling, når skitseprojektet er udarbejdet, og den endelige godkendelse er udstedt. Hertil fortæller ansøger, at kommunen har givet et uforpligtende forhåndstilsagn vedrørende placeringen.

Ansøger pointerer, at projektet er i tråd med kommunens nye ”Masterplan for fremtidens strande”.

Der gøres opmærksom på, at der er tale om et forprojekt. Forventningen er, at et tilskud fra Landdistriktspuljen vil udløse flere midler, og ansøger oplyser, at han planlægger at søge LAG NORD, diverse fonde og lokale sponsorer. Et endeligt budget og en samlet finansieringsplan kan først udarbejdes, når skitseprojektet er færdigt.

Det samlede budget er på 35.000 kr., og egenfinansieringen udgør 2.500 kr. i form af frivilligt arbejde. Der søges om et tilskud fra Distriktsudvalget på 32.500 kr. Forud for mødet indstiller centerchefen for Teknik & Miljø, at Distriktsudvalget bevilliger det ansøgte beløb til projektet.

Tekst: Per Rye

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forprojekt med skitser for bro på Aalbæk Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger