Ønsker at nedlægge del af Maren Godskes Sti

Ønsker at nedlægge del af Maren Godskes Sti

30. januar 2021 - kl. 5:15 - af

Frederikshavn Kommune har modtaget ansøgning om nedlæggelse af en del af den private fællesvej Maren Godskes Sti, beliggende på grunden til hus nummer 6 under Skagen Bygrunde.

Ansøgningen omfatter en strækning på ca. 36 meter, der er udlagt i matriklen og fremstår som et græsareal. Grundejeren har selv indgivet ansøgning om nedlæggelse.

Alle tilstødende ejendomme har vejadgang på andre veje end Maren Godskes Sti, og vejen vurderes ikke at være af vigtighed for nogen af de berørte grundejere. Det betyder, at vejen ikke tjener en funktion, som ikke kan udføres via anden vejadgang. Sagen skal derfor afgøres ud fra en vurdering af fordele og ulemper ved nedlæggelse for grundejer, de berørte grundejere og trafikken på vejnettet generelt.

Det kommunale fagcenter vurderer, at vejen ikke tjener et væsentligt formål for de berørte grundejere, mens den bebyrder grundejeren. Fagcenteret vurderer endvidere, at en nedlæggelse ikke udgør en forringelse for resten af Maren Godskes Sti og de trafikale forhold på vejene udenom.

Sagen er på dagsordenen for næste møde i Teknisk Udvalg den 1. februar. Teknik- og kulturdirektøren indstiller, at den private fællesvej over ejendommen Maren Godskes Sti 6 nedlægges som ansøgt.

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ønsker at nedlægge del af Maren Godskes Sti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger