Påske: Boligmarked i medløb

Nicklas Lind Pedersen.

Påske: Boligmarked i medløb

21. marts 2021 - kl. 6:37 - af

Boligsalget drev gæk med vinteren. En vanvittig vinter bag os – forrygende forår og påske foran os, lyder det fra home Skagen.

Påsken er normalt det store startskud på boligmarkedet. Marts og april er månederne, hvor boligsælgerne har allermest travlt med at sætte til salg, og hvor køberne for alvor kommer ud på boligjagt.

Men i år er sælgerne og køberne allerede godt i gang, for vinteren har nemlig været usædvanlig travl, fortæller ejendomsmægler og indehaver Nicklas Lind Pedersen fra home Skagen.

Tal fra Boligsiden viser, at der er solgt næsten 29.000 boliger i løbet af vinter-månederne. Vintersalget endte med 46 % flere solgte hjem og fritidsboliger end for et år siden, og i nogle uger var der mere travlt end sommeren 2020.

Så vinteren har i den grad taget forskud på foråret, slår Nicklas fast.

Boligmarked i medløb
Det er usædvanligt, forklarer home Skagen, og det betyder også, at det er et boligmarked i medløb, der indleder ’sæsonen’ med påsken som et symbolsk startskud. Coronaen har bare gjort, at sæson er sat ud af spil i øjeblikket.

Med et lavt udbud og en stor efterspørgsel, skal man, som køber, være klar til at slå til. Derfor er rådet fra home Skagen; Hvis I ønsker en bolig eller sommerhus, så tøv ikke med at kontakte os. Fortæl os hvilke ønsker I har til jeres kommende bolig eller sommerhus – og så sørger vi for at holde jer opdateret siger Nicklas Lind Pedersen.

Der er især tre årsager til, at påsken og foråret også tegner godt for boligsalget, forklarer home Skagen. De mange købere, der fortsat er på færde, de mange og flere boligejere, der sætter til salg lige nu, og renterne der fortsat er lave.

Mange får salgsvurdering

Home Skagen er ude på mange salgsvurderinger i øjeblikket, men der er også et stort efterslæb. Udvalget til køberne er dykket meget i løbet af et år med corona.

Derfor opfordres sælgerne ligeledes til at henvende sig. Med de mange købere som er på udkig efter drømmehuset, er der gode muligheder, for at få solgt til en god pris.

Den store boliginteresse er vokset frem i løbet af året, siden statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark. I starten var mange i chok og holdt sig tilbage, siden har boligmarkedet taget det største comeback nogensinde.

Hos home Skagen er salget gået frem med over 70 % set henover ’coronaåret’ – og de seneste måneder under den anden store nedlukning har faktisk været nogle af de allermest travle, forklarer Nicklas.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påske: Boligmarked i medløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger