Nye, stærke kræfter indtræder i bestyrelsen ….

Nye, stærke kræfter indtræder i bestyrelsen ….

1. april 2021 - kl. 8:57 - af

…. hos Aalbæk gl. Kro & Badehotel.

Bestyrelsen på Aalbæk gl. Kro & Badehotel udvides med ny bestyrelsesformand samt tre nye bestyrelsesmedlemmer. Målet er en ny strategisk retning for Badehotellet. Karina Boldsen tiltræder som bestyrelsesformand, mens Bitten Bruun, Tue Svalholm Beck og John Guldhammer Olesen tiltræder som nye bestyrelsesmedlemmer.

Selvom Aalbæk gl. Kro & Badehotel har en stærk position i markedet, har man valgt at indføre en række nye tiltag samt en ny strategi med respekt for de nuværende værdier. Karina Boldsen, der tiltræder som bestyrelsesformand, vil i samarbejde med Ulla Mosich få ansvaret for at sikre en ny strategisk retning. Karina har lang og tung erfaring med bestyrelsesarbejde, og derfor vil hendes ansvarsområde også berøre at sikre et værdiskabende bestyrelsesarbejde for Badehotellet. Der vil ydermere indføres flere nye eksterne samarbejder og aktiviteter samt ske en udvikling af hotellet og dets brand.

Bitten Bruun, som har strategisk erfaring fra egen virksomhed samt fra virksomheder som Jysk, Stofa og GLS tiltræder, samt Tue Svalholm Beck med stor erfaring fra eget bureau, Campfire & Co., hvor Tue også er ejerleder. Ydermere tiltræder John Guldhammer Olesen, som er salgs- og marketingmanager hos Hotel Viking Aqua Spa & Wellness – John kommer fra en hotelfamilie, og vil derfor kunne bidrage med en masse kompetencer og viden fra branchen.

Efter et tilfredsstillende 2020 på trods af Corona-krisen, står Aalbæk gl. Kro & Badehotel nu endnu stærkere og er rustet til et spændende og udfordrende 2021 med mange nye opgaver og tiltag.

Om Aalbæk gl. Kro & Badehotel
Aalbæk gl. Kro & Badehotel ejes af Ulla Mosich som har drevet Badehotellet siden 1984. Badehotellets historie er præget af lange stolte traditioner og er samtidig kendt for at yde god kundeservice. Hotellet er ydermere medlem af landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder; Small Danish Hotels. Aalbæk gl. Kro & Badehotel ligger i naturskønne omgivelser nær toppen af Danmark. Besøger man Badehotellets hjemmeside, vil man blandt andet kunne læse anekdoter om H.C. Andersen og Holger Drachmann.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye, stærke kræfter indtræder i bestyrelsen ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger