Fra Hurlumhejhus til Børnehuset Ålbæk

Fra Hurlumhejhus til Børnehuset Ålbæk

8. juni 2021 - kl. 5:40 - af

I dagtilbudsdistrikt Nord har bestyrelsen i forlængelse af Børne- og Ungdomsudvalgets navnedrøftelse på mødet i maj ladet sig inspirere til at undersøge, om der er opbakning til at ændre på navnene i to af distriktets afdelinger: Børnehaven Hurlumhejhuset i Ålbæk og Børnehuset Mariehønen i Jerup.

Bestyrelsen har derfor afviklet en afstemning blandt forældrene i hver af de to afdelinger med navneforslag ud fra de retningslinjer udvalget havde til drøftelse i maj.

Forslaget om at ændre Hurlumhejhuset til Børnehuset Ålbæk fik blandt de 41 børns forældre 14 stemmer for ændringen og 4 imod. I Mariehønen var der blandt de 21 børns forældre 10 stemmer for ændring og 10 stemmer imod at ændre navnet til Børnehuset Jerup.

Bestyrelsen i distrikt Nord har på baggrund af afstemningerne valgt at indstille til Børne- og Ungdomsudvalget, at Børnehaven Hurlumhejhuset får nyt navn og fremover skal hedde Børnehuset Ålbæk.

Når Børne- og Ungdomsudvalget mødes i dag den 8. juni indstiller børne, ungdoms- og arbejdsmarkedsdirektøren, at Børne- og Ungdomsudvalget godkender det nye navn til børnehaven i Ålbæk.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra Hurlumhejhus til Børnehuset Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger