Kommunen arbejder med projekter for cykelstier

Kommunen arbejder med projekter for cykelstier

8. august 2021 - kl. 6:17 - af

Teknisk Udvalg får på næste møde i morgen den 9. august en orientering om nye projekter med cykelstier rundt om i kommunen.

Mange projekter er igangsat og endvidere sendt til godkendelse hos politiet.

Der er ligeledes sendt ansøgning til Transportministeriets cykelpulje.

Der ventes etableret 15-16 projekter. I prioriteret rækkefølge gælder det bl.a. en 2-1 vej på 1/2 km ved Skævevej nær Dybvad/Brønden, 2-1 vej på næsten 4 km ved Sæbygårdvej fra Holger Pachsvej til Understedvej, 2-1 vej med kantbane næsten 10 km ved Råbjergvej, 2-1 vejstykker på hver 5,4 km med kantbane ved Solsbækvej og Nordostvej omkring Sæby/Voersaa, 2-1 vej på godt 4,5 km syd for Skagen på Kandestedvej, hvor man desuden studser og fjerner enkelte træer.

På knap 1/2 km ved Sct. Laurentiivej i Skagen etableres cykelstrimmel og hastighedszone, ved Holstvej en kort cykelbane og ved Hamiltonvej en 1,4 km lang cykelbane samt 2-1 vej med sideudvidelse på 770 m ved Gaardbovej.

På Sæbyvej anlægges cykelbane på knap 2 km, ved Karlsvej kommer skilt og afmærkning, på Grundtvigsvej i Elling laves dobbeltrettet cykelsti med hævet flade på 165 m, hvilket også indebærer flytning af lysmaster, og Hulsigstien står til en opgradering for 1,5 mio. kr.

Endelig arbejdes med mulige planer i Skagen for Ankermedet og Kirkesti, hvor det eksisterende fortov gøres smallere, og rendestensbrønde flyttes. Projektet omfatter 1/2 km, og med en kalkuleret udgift på knap 3 mio. kr. er det det klart dyreste af projekterne.

 

Tekst: Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen arbejder med projekter for cykelstier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger