Gymnastikforeningen GF76 klar til en ny sæson

Fra opvisningen i foråret.

Gymnastikforeningen GF76 klar til en ny sæson

11. august 2022 - kl. 6:38 - af

Selvom livets alvor gør én tung og alvorlig, kan man dog, når man er kommen i gymnastikdragt, som et barn jublende flyve ind i gymnastiksalen og for en tid glemme alt.

Gymnastikken har det store fortrin, at man ikke alene holder legemet sundt, men tillige forfrisker sindet.

Med disse to fantastiske ældre citater om nogen af de mange fordele ved at dyrke gymnastik, byder Gymnastikforeningen GF76 velkommen til en ny sæson med spændende nyheder.
Vi starter op i uge 36 på alle vores hold, dog enkelte før og efter – så vær opmærksom.

Vi har som vanligt hold for alle; fra vores store og populære Familie-hold, hvor motorikken trænes og børnene udfordrer deres krop og nysgerrighed, til vores øvrige børnehold, hvor leg, bevægelse og udforskning af gymnastikkens verden er i højsæde!

Vores mange voksenhold spænder ligeledes bredt fra vores dygtige øvede opvisningshold til Q holdet samt Gulddrengene, hvor der er garanti for sved på panden og kalorieforbrænding og hvor kroppen trænes godt igennem. Ligeledes det nyoprettede Stjernehold – et hold for børn med særlige behov. Her er mangfoldigheden og hver enkelt i højsædet. 
Vi tilbyder hold for alle der har lyst til at blive rørt igennem og holde kroppen og fysikken ved lige gennem forskellige øvelser fra gymnastikkens verden – alle kan være med!

Vi glæder os til at byde velkommen i Sportscenteret på Drachmanns Vej og salen på Skagen Skole – ligesom vi også skal byde velkommen til nye instruktører i takt med, at vi har sagt farvel til andre!

Yderligere informationer om vores forskellige hold samt træningstider – og steder, findes på foreningens hjemmeside www.gf76.dk eller på gymnastikforeningens Facebookside, gf76.

Alle er velkommen til at prøve alle vores hold af tre gange, inden en endelig tilmelding er bindende!

Vel mødt til endnu en gymnastiksæson i GF76, hvor glæden ved de fysiske udfordringer og det sociale samvær på vores hold er i fokus. Vi glæder os til at se DIG.

På bestyrelsens vegne,
Mette Mai Diget
Formand for GF76

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastikforeningen GF76 klar til en ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger