VEB-spiller vinder DM-guld i Esbjerg

Arkivfoto. Mathias ses her sammen med Cheryl Seinen.

VEB-spiller vinder DM-guld i Esbjerg

11. februar 2023 - kl. 20:09 - af

Mathias Christiansen, Vendsyssel Elite Badminton, vandt i dag DM-guld i Esbjerg, da han sammen med Sara Thygesen, Odense, triumferede i mixeddouble.

Det er kun Mathias Christiansens anden individuelle DM-titel i karrieren. Hans første titel var også i mixeddouble med Sara Thygesen. Det var tilbage i 2016 i Aarhus.

Mathias Christiansen/Sara Thygesen besejrede i finalen Christine Busch Andreasen, Gentofte/Mads Vestergaard, Højbjerg, med cifrene 21/11, 15/21, 21/9.

Både i første og tredje sæt spillede de to nybagte DM-guldvindere flot. Specielt i tredje sæt lavede de næsten ingen fejl.

Mathias Christiansen spiller normalt sammen med sin kæreste, Alexandra Bøje, men hun er p.t. skadet. Makkerskabet med Sara Thygesen blev derfor genoptaget.

– Det er bare fedt, at Mathias vinder guld. En Mathias i topform er afgørende for vores chancer for at genvinde DM-guldet i Badmintonligaen, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen, VEB.

VEB spiller sine to sidste kampe i grundspillet tirsdag 21. februar hjemme mod Skovshoveds tophold og fredag 24. februar ude mod Værløse.

Det er VEB’s tredje individuelle DM-guld på tre år. I 2021 vandt Victor Svendsen guld i herresingle og Niclas Nøhr strøg til tops i mixeddouble med Amalie Magelund. Det var ligeledes i Esbjerg.

Mathias Christiansen blev præsenteret som Hjørring-spiller under sejrsceremonien. Det var en fejl. Han er medlem af Frederikshavn Badmintonklub.

VEB’s Magnus Johannesen blev kåret til Årets Komet i forbindelse med DM-finalerne lørdag eftermiddag i Esbjerg.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB-spiller vinder DM-guld i Esbjerg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger