Vil i lokale spørgetimer møde vælgerne i øjenhøjde

Vil i lokale spørgetimer møde vælgerne i øjenhøjde

23. marts 2023 - kl. 9:01 - af

For at nå ud til flere borgere rundt om i kommunen tager den socialdemokratiske byrådsgruppe nu initiativ til at holde en times spørgetid for borgerne i lokalsamfundene.

Det er hensigten gennem de kommende måneder at nå rundt på flere lokationer. I første omgang går startskuddet til en spørgetid mandag den 27. marts kl. 18-19 i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

“Vi håber, der vil være stor tilstrømning af borgere, som gerne vil drøfte, hvad de har på hjerte i forhold til, hvad der rører sig i de lokale samfund, og som siden kan behandles politisk,” siger næstformand i den socialdemokratiske byrådsgruppe, Gitte Kiilerich, til avisen.
Hun forklarer endvidere, at det vil være særdeles givtigt for lokalpolitikerne at få mange input til, hvad der ligger folk på sinde rundt omkring, så politikerne får mulighed for at tage forslag og ideer med i kommende overvejelser.

Mødet er åbent for alle – og byrådsgruppen vil sætte stor pris på også at mødes i øjenhøjde med folk med en anden politisk observans end den socialdemokratiske.

Tekst: Per Rye

2 kommentarer til “Vil i lokale spørgetimer møde vælgerne i øjenhøjde” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Vil i lokale spørgetimer møde vælgerne i øjenhøjde”

  • Hvorfor vil politikkerne vide, hvad der ligger
    folk på sinde, politikkerne ved jo ALT når
    de skal vælges, og vælges de, ja så gør de set stik modsatte. Derfor er det spild af tid, at møde op til den slags arrangementer. DESVÆRRE

  • Hanne+Ankerstjerne+Aavang

    Endelig et godt tilbud om at møde borgerne i øjenhøjde. Men hvis der, som I skriver, I håber på, er stor tilstrømning, er en time et latterligt lille tilbud.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil i lokale spørgetimer møde vælgerne i øjenhøjde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger