Julestemning, julehjælp og juleønske i Røde Kors

Julestemning, julehjælp og juleønske i Røde Kors

6. december 2023 - kl. 7:44 - af

Røde Kors Skagen forventer at uddele julehjælp til rekord mange lokale familier. Selv ønsker organisationen sig kun én ting: Et par nye bestyrelsesmedlemmer til at bakke op om den gode udvikling.

Julestemningen er allerede i top hos Røde Kors Skagen. I den nye genbrugsbutik på Buttervej er julelysene fundet frem og kunderne kan købe gaver, nisser og andet pynt med hjem til gode priser.

Ansøgningsskemaer til julehjælpen er sendt ud og mange lokale familier har allerede søgt om økonomisk støtte til at skabe en hyggelig jul for deres børn. Hos Røde Kors forventer man at inflation og øgede priser betyder at mindst lige så mange som sidste år, søger hjælpe til at klare julen. 

En vigtig hjælp

900 kroner kan familier få fra Røde Kors. For det får man næppe en prangende julefejring, men det gør en kæmpe forskel. Formand Dorthe Hauboe Frederiksen fortæller:

”Røde Kors oplever familier, som fx ikke har råd til at købe receptpligtig medicin til sig selv eller endda til deres børn. For dem er julen næsten ubærlig. Julehjælpen er chancen for at give sine børn en rigtig jul, som éen kaldte det. Jeg tror alle forældre kan sætte sig ind i, hvor vigtigt det er!”.

Bestyrelsesmedlemmer på ønskesedlen

Selv har Røde Kors kun ét juleønske: At en læser eller to skulle få lyst til at engagere sig i bestyrelsen og det lokale hjælpearbejde i Skagen.

Åbningen af Røde Kors butikken giver nemlig mulighed for at hjælpe endnu mere lokalt.

”Julehjælpen hjælper til jul. Men hvad med de andre 51 uger om året?” spørger formand Dorthe Hauboe Frederiksen. Med et par nye bestyrelsesmedlemmer håber hun, at Røde Kors Skagen kan lave et netværkstilbud til familier med fællesspisning og aktiviteter en gang om måneden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestemning, julehjælp og juleønske i Røde Kors' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger