Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn holder generalforsamling

Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn holder generalforsamling

10. februar 2024 - kl. 6:09 - af

Onsdag den 6. marts 2024 holder Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn generalforsamling. Alle medlemmer og interesserede bydes velkommen.

Kræftbehandlingen er i fremgang i Danmark. Statistikkerne viser, at det fortsat går den rigtige vej på mange områder – flere overlever kræft og flere lever længere med kræft. Det er glædeligt, men der er stadig meget at gøre, og her spiller forskningen en væsentlig rolle, siger Fie Mølholt, formand for Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn.

Omdrejningspunktet til generalforsamlingen bliver forskning i kræft. Vi har inviteret Ph.d.-studerende og læge Anne Jakobsen fra Århus til at gøre os klogere på, hvad forskningsafdelingen i Århus laver, hvordan man forsker, hvad sker der af fremskridt. Anne Jakobsen forsker i analkræft, et lille område, men med store helbredelsesmuligheder. Hun modtager økonomisk støtte fra Kræftens Bekæmpelse og vil fortælle, hvilken rolle og forskel det gør for hende. Mød en forsker i øjenhøjde og få et indblik i en anderledes verden.

Sidste nyt på kræftområdet i Frederikshavn

Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn bruger også aftenen til at fortælle, hvad lokalforeningen har arbejdet med i det forgangne år og hvilke initiativer, der er planlagt for året 2024. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Kom og lyt med og mød bestyrelsen i din lokalforening
Generalforsamlingen bliver afholdt onsdag den 6.marts klokken 19.00 i Frivillighuset, Danmarksgade 12.  i Frederikshavn. Dagsorden ifølge vedtægter. Forslag eller ønske om kandidatur skal være formanden i hænde senest 8 dage inden generalforsamlingen.

Alle er velkommen. Lokalforeningen byder på kaffe og brød.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kræftens Bekæmpelse i Frederikshavn holder generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger