Suverænt sommerhus arkitekttegnet med henblik på lys og rummelighed

Suverænt sommerhus arkitekttegnet med henblik på lys og rummelighed

11. februar 2024 - kl. 8:37 - af

Åbent hus med tilmelding lørdag den 17. februar 2024 kl. 11:00 – 13:00.

For enden af blind vej, i sommerhusområdet Bunken, finder man dette skønne sommerhus, som er yderst velholdt og er beliggende på en helt uforstyrret naturgrund med egen lille skov i baghaven, her kan der fældes brænde til brændeovnen, som kan opbevares i det skjulte brændeskjul.
Fantastisk sommerhus som fremstår supervelholdt og med en skøn indretning, hvor hjerterummet er i midten af sommerhuset, og i hver sin ende findes to afdelinger med to værelser, badeværelse og fordelingsgang.

Området hvor dette skønne fritidshus er beliggende, byder på fantastiske naturoplevelser, med smukke landskaber og super fine stisystemer, der er ideelle til vandreture og cykelture. Bunken byder ligeledes på Danmarks nordligste golfklub, Golfklub Hvide Klit, samt trinbræt hvor togturen til Skagen kan nydes til fulde.

Dette skønne arkitekttegnet sommerhus er indrettet med følgende:
Overdækket indgangsparti ved skøn morgen og hygge terrasse – Indbygget isoleret udhus/ bryggers – Entre med klinkegulv og åbent til sommerhusets samlingssted = Åben stue/ alrum/ Lækkert køkken med skønt lysindfald, brændeovn, varmepumpe, loft til kip, ovenlysvinduer, klinkegulve og udgang til superhyggelig og ugeneret terrasse – Afdeling 1: Gang med klinkegulv – Værelse med udgang, skabe og opgang til hems med ovenlys – Badeværelse med bruseniche og gulvvarme – Værelse. Afdeling 2: Bred gang med klinkegulv – Værelse med udgang til hyggelig terrasse, skabe og opgang til hems med ovenlys – Spændende badeværelse med buet bruseniche og gulvvarme – Soveværelse med udgang og skabe.

Sommerhuset er velegnet til 2 familier eller fælles sommerhus for den store familie.

Kontantprisen er kr. 2.495.000.-

Hør mere om denne attraktive ejendom hos SKAGEN Mægleren på telefon 7010 4622.

Ønsker du at se mere om Ulvevej 10, klik her: https://skagenmaegleren.dk/sag/15612319

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Suverænt sommerhus arkitekttegnet med henblik på lys og rummelighed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger