Unik charme nær Ålbæks naturskønne paradis

Unik charme nær Ålbæks naturskønne paradis

12. februar 2024 - kl. 9:26 - af

Velkommen til dette charmerende fritidshus beliggende på Gl. Kirkevej 62, Lodskovvad ved Ålbæk. Denne skønne oase er den perfekte mulighed for at skabe uforglemmelige stunder og skifte hverdagens travlhed ud med ro og fordybelse.

Fritidshuset, der er et Stenhøj typehus, er opført i 1976 og er efterfølgende blevet gennemmoderniseret i 2009 med blandt andet nyere tag, gulve, køkken og bad samt nye vinduer. Huset byder på 70 m² boligareal og består af blandt andet stor stue med udgang til skøn terrasse og to dejlige værelser. Det er et ideelt sted for familieferier, weekendophold eller som en tilbagetrukket feriebolig.

Beliggende på en stor og imponerende naturgrund på 5291 m², er der rigelig plads til leg, boldspil og andre udendørs aktiviteter. Nyd de solrige dage på den hyggelige terrasse, hvor du kan grille og slappe af med den smukke natur som baggrund.

Dette fritidshus har en ekstra bonus – et anneks med et boligareal på 29 m², og en fantastisk udsigt til den skønne natur. Annekset der er sammenbygget med garagen, er opført i 2009 og tegnet af den kendte Skagensarkitekt Christen Justesen, er det perfekte tilflugtssted, hvor du kan nyde en stille stund med en god bog eller beundre solnedgangen over det idylliske landskab.

Fritidshusets beliggenhed er en drøm for naturelskere. Området omkring Lodskovvad byder på betagende skønhed og fredelige omgivelser. Oplev den nærliggende skov, der indbyder til skønne gåture, eller de skønne badestrande, med kun 10 minutters kørsel til den børnevenlige badestrand ved Ålbæk eller ligeledes 10 minutters kørsel fra det til tider mere vildsomme Vesterhav med solnedgangen ved Skiveren.

Indvendigt byder fritidshuset på en hyggelig og indbydende atmosfære. Det veludstyrede køkken gør madlavning til en fornøjelse, og den rummelige stue er det ideelle sted at samle familie og venner til hyggelige stunder omkring brændeovnen.

Denne ejendom er mere end bare et fritidshus – det er et tilflugtssted, hvor du kan koble af, genoplade og skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste. Uanset om du søger en tilbagetrukket tilværelse eller vil udforske naturens skatte, har dette fritidshus alt, hvad du behøver.

Tøv ikke med at tage chancen for at eje dette skønne fritidshus. Tag det første skridt mod en mere afslappet og naturnær tilværelse, og oplev den magiske atmosfære, som dette sted har at tilbyde. Grib muligheden for at skabe dit eget tilflugtssted med den ekstra bonus af det fantastiske anneks og glæd dig til at kalde Gl. Kirkevej 62 for dit nye fritidshus.

Ansvarlig mægler:

Peter Bøgil, Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/fritidshus/9982-aalbaek/gl-kirkevej-62/99905127/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unik charme nær Ålbæks naturskønne paradis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger