Kirken summede af gospel stemning det meste af dagen

Kirken summede af gospel stemning det meste af dagen

14. marts 2024 - kl. 6:01 - af

Skagen Kirkes konfirmander oplevede endnu engang en dag fyldt med musikalske udfordringer og glÌde, da Konfirmandgospel løb af stablen tirsdag. Den erfarne musiker Joachim Hejslet Jørgensen stod i spidsen for arrangementet, der var en sand fest for ørerne og sjÌlen.

Tidligt pü dagen samledes konfirmanderne med Joachim Hejslet Jørgensen for at dykke ned i verdenen af gospel. Pü trods af den korte tid, de havde sammen, formüede musikeren at skabe en unik forbindelse med de unge, og resultatet var intet mindre end fantastisk. Selv de mest skeptiske konfirmander lod sig rive med af de iørefaldende og glade toner, der fyldte lokalet.

For de ca. 60 elever fra Skagen Skole og Brovandeskolen, og prÌsterne Henrik Bang Møller/Helle Bundgaard, bød dagen pü musikalske udfordringer og sjove øvelser, der ikke kun udviklede konfirmandernes sangtalenter, men ogsü styrkede fÌllesskabet. Det var tydeligt, at energien og entusiasmen bredte sig blandt konfirmanderne, der imponerede med deres hurtige lÌring og vilje til at deltage aktivt.

Højdepunktet pü dagen kulminerede med aftenens Gospelgudstjeneste i Skagen Kirke. Der var godt fyldt op i kirken med stolte forÌldre, søskende, bedsteforÌldre og andre kirkegÌngere, der var mødt op for at støtte og opleve konfirmandernes musikalske prÌstation. Joachim og hans talentfulde band leverede en professionel musikoplevelse, der var med til at skabe den perfekte ramme om aftenens begivenheder.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirken summede af gospel stemning det meste af dagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger