Vinoble byder velkommen tilbage efter storstilet renovering

Henrik Nielsen glæder sig til at vise sin "nye" butik frem.

Vinoble byder velkommen tilbage efter storstilet renovering

23. marts 2024 - kl. 10:13 - af

Efter en intens periode med omfattende renoveringsarbejder siden nytåret, slog Vinoble i går dørene op igen. Butikken er blevet forvandlet takket være uafbrudt arbejde fra dedikerede håndværkere. Ejer Henrik Nielsen delte sin begejstring og lettelse over genåbningen med SkagensAvis under et besøg i den nyrenoverede butik.

“Vi har været i gang i døgndrift her op til åbningen, men det har været det hele værd,” sagde en stolt Henrik Nielsen. Den markante forandring i butikken er ikke til at overse, med elegante italienske klinker, der nu pryder størstedelen af butikkens gulv. Interiørafdelingen har fået et løft med eksklusivt sildebensparket, hvilket tilføjer en unik charme til shoppingoplevelsen.

Renoveringen omfattede også installation af et nyt loft og forbedringer for at øge butikkens energieffektivitet, et skridt mod en mere bæredygtig drift. Disse ændringer spejler Vinobles engagement i at tilbyde kunderne en indbydende og behagelig atmosfære.

“Der har allerede været mange kunder i dag, og vi glæder os til at byde alle ind i butikken, så kunderne selv kan tage vores ‘nye’ forretning i øjesyn,” tilføjede Nielsen, der ser frem til at interagere med kunderne og vise dem rundt i de nyindrettede lokaler.

Selvom tiden op til genåbningen har været hektisk, og der ikke har været mulighed for at arrangere en reception, er planerne herom allerede i gang. Henrik Nielsen lover, at en fejring vil finde sted efter Påske, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres til at deltage i festlighederne og se resultatet af det hårde arbejde.

Vinoble står nu klar til at byde velkommen med åbne arme og et fornyet engagement i at tilbyde kvalitetsprodukter i smukke omgivelser. Det er en ny æra for butikken, og både faste og nye kunder opfordres til at komme forbi og opleve den forvandlede butik.

2 kommentarer til “Vinoble byder velkommen tilbage efter storstilet renovering” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Vinoble byder velkommen tilbage efter storstilet renovering”

  • Joan Andresen

    Det bliver spændene og se forandringerne,, har jo set de samme lokaler i mange år med Holte Vinlager , Tillykke og God påske,

  • Niels Møller

    Hej Henrik. Stor tillykke med den nye butik. Vi glæder os til at se de nye omgivelser🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Mvh Niels og Annette fra Fyn

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinoble byder velkommen tilbage efter storstilet renovering' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger