Indflytningsklar villa med luft-vand varmepumpe og solcelleanlæg

Indflytningsklar villa med luft-vand varmepumpe og solcelleanlæg

2. april 2024 - kl. 8:46 - af

Lave udgifter til både varme og el.

Hvis du drømmer om en indflytningsklar villa med lave årlige udgifter til både varme og el, så er Middelbanke 49 den ideelle bolig for dig. 

Dette hus er blevet løbende renoveret og omhyggeligt vedligeholdt gennem årene, både indvendigt og udvendigt. Der er foretaget betydelige og fremtidssikrede energiforbedringer, herunder installationen af solcellepaneler kombineret med en luft-vand varmepumpe, hvilket har resulteret i et bemærkelsesværdig lavt årlig elforbrug.

Boligens indretning er yderst funktionel og klassisk med en central entré, komplet med garderobe og gæstetoilet. Soveværelsesafdelingen inkluderer et rummeligt soveværelse (oprindeligt to separate værelser, som let kan reetableres) og to yderligere værelser. Badeværelset er udstyret med en rummelig bruseniche.

Køkken- og stueområdet består af et lyst køkken med grebsfrie skabe og en smuk granitbordplade. Der er også en hyggelig spiseplads og direkte adgang til bryggerset samt en skøn gårdhave. I husets vinkelbygning finder du en dejlig spisestue og opholdsstue med en brændeovn, der fører ud til den solrige sydvestvendte terrasse og haven.

Udenfor er der en let at vedligeholde have med en skøn sydvestvendt terrasse og en gårdhave mod nordvest. Der findes desuden en flisebelagt indkørsel med muret garage, med elhejseport, samt et udhus og yderligere opbevaringsplads, som er blevet tilføjet husets nordlige gavl (bemærk, ikke registreret i BBR).

Som tidligere nævnt er dette en virkelig imponerende og velholdt ejendom, perfekt for købere, der ønsker en nøglefærdig bolig i et stille og børnevenligt kvarter. Her er ingen gennemkørende trafik, og børnene kan trygt udforske området via det lukkede stisystem, der forbinder de forskellige veje. Som en ekstra bonus er I kun 200 meter fra MENY-supermarkedet og blot 1.300 meter fra en skøn badestrand.

Lad Middelbanke 49 blive dit nye hjem og oplev den fulde glæde ved at bo her.

Pris

Kr. 1.795.000

Udbetaling

Kr. 90.000

Ejerudgift pr. måned

Kr. 1.588

Brutto / Netto

Kr. 10.349 / 8.174

Boligareal

136 m2

Grundareal

809 m2

Værelser

3

Opført

1977

Villa til salg: Middelbanke 49, 9990 Skagen (home.dk)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indflytningsklar villa med luft-vand varmepumpe og solcelleanlæg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger