Et ja og et nej forventes fra Brøndums Legat

Et ja og et nej forventes fra Brøndums Legat

9. april 2024 - kl. 5:19 - af

Brøndums Legat har til formål at yde økonomisk støtte til værdigt trængende personer bosiddende i tidligere Skagen Kommune samt fremme den kulturelle udvikling i tidligere Skagen Kommune gennem kulturelle initiativer, hvis der er legatmidler til rådighed.

Legatet er todelt og administreres af Frederikshavn Kommune. Der er afsat henholdsvis 75 % til den sociale del og 25 % til den kulturelle del. Uddelinger fra den sociale del besluttes af administrationen, og den kulturelle del besluttes af Kultur- og Fritidsudvalget, der har et punkt med ansøgninger på dagsordenen for udvalgets møde i dag den 9. april.

Der er modtaget to ansøgninger til 1. uddeling i 2024 af Brøndums Legat – den kulturelle del. Den kommunale administration oplyser, at der er 3.750 kr. denne gang.

Skagen Musik- og Teaterforening søger 5.000 kr. til afholdelse af koncert med Henrik Goldschmidt og Anders Singh den 13. juli. Midlerne indgår i et samlet budget med poster til program, honorar til musikere, annoncering og forplejning. Foreningen har som formål at arrangere koncerter i Skagen for at fremme kulturlivet i byen. Center for Kultur og Borgerservice indstiller at ansøgningen imødekommes med 3.750 kr.

Skal Contemporary søger om 10.000 kr. til afholdes af VENDILSKAGI, hvor duoen Cort Lunde skaber fire stedspecifikke lydværker i Skagen. Værkerne opføres i et koncertformat på 4 lokationer i Skagen, som ikke er traditionelle koncertvenues. Koncerterne finder sted fra juni-december i år. Ansøgte midler vil specifikt gå til afvikling af koncerterne. Skal Contemporary er et udstillingssted for samtidskunst i Skagen. Center for Kultur og Borgerservice indstiller, at denne ansøgning ikke imødekommes.

 

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Et ja og et nej forventes fra Brøndums Legat” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Et ja og et nej forventes fra Brøndums Legat”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et ja og et nej forventes fra Brøndums Legat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger