Kammermusikdag i Frederikshavn

Kammermusikdag i Frederikshavn

11. april 2024 - kl. 9:24 - af

På lørdag d. 13. april kommer Det Musiske Hus i frederikshavn til at summe af liv og musik, når Kammermusikdagen 2024 løber af staben.

Kammermusik er både for børn, unge og voksne og til Kammermusikdag mødes 25 af Musikskolens elever i Det Musiske Hus i Frederikshavn til en hel dag med musik. Eleverne, der skal deltage i Kammermusikdagen er imellem 11 og 75 år gamle, men det er ingen hindring, når man har en fælles interesse for musikken.

Eleverne spiller violin, cello, sang, guitar, tværfløjte, klarinet, klaver og de har sammen med deres lærere på musikskolen øvet sig på udvalgte numre inden Kammermusikdagen. Når alle eleverne så mødes på lørdag, skal de for første gang spille numrene sammen og her går det hele op i en højere enhed.

“Det er dejligt at se, at musikken kan skabe et fællesskab imellem de mange forskellige elever, vi har i Musikskolen.” Udtaler koordinator og underviser i Musikskolen Lone Lindhardt og fortsætter: “Eleverne har øvet numrene derhjemme hver især, men når de så mødes, så lyder det pludselig af meget mere og det er noget helt særligt. Og så tænker de ikke nødvendigvis over, at der måske er 40 år eller mere imellem dem. Så handler det bare om musikken”

Eleverne skal spille sammen på kryds og tværs – både i forskellige instrumentgrupper og i forskellige grupper af elever og lærere. De numre, der skal spilles, er blandt andet af Mozart, Händel, Carl Nielsen, Saint-Säins og Hindemith.

Kammermusikdagen bliver afsluttet med en åben prøve kl 15, hvor alle interesserede er velkomne. Der er gratis entré.

 

Kammermusikdag

Åben prøve

Det Musiske Hus i Frederikshavn

13. april kl 15.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kammermusikdag i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger