Unikke kaffeoplevelser: Mød Skagboerne som turist

Unikke kaffeoplevelser: Mød Skagboerne som turist

13. april 2024 - kl. 9:01 - af

”Hvilken kaffe byder du uventede gæster?” genlyder i Skagen, selvom gæsterne her sjældent er uventede. Det drejer sig om veltilrettelagte ture for turister, der drømmer om at komme på besøg hjemme hos Skagboerne.

Hos Toppen af Danmark oplever man større efterspørgsel fra turister, der ønsker at komme på besøg hjemme hos Skagboerne. Denne type turistoplevelse er ikke nyt, men det nye er den markant øgede efterspørgsel til den aktuelle sæson.

Man har i flere år kunne booke et besøg hos lokale skagboer, der tager imod turister på guidede ture hjemme omkring kaffebordet hos lokale borgere i Skagen. ”Det passer godt ind i den trend, der ses hos mange turister, hvor man søger autentiske og unikke oplevelser lokalt” fortæller turistdirektør Nicolai J Nissen og uddyber med, at det også er den slags oplevelser der med til at formidle de gode og nære historier.

”Det er både cruisegæster og en blandet type af gæster fra hoteller, campingpladser og dagsturister, der er interesserede i guidede ture. De fleste guidede ture er byrundvisninger, som vi sælger i samarbejde med de dygtige guides fra det lokale guidekorps. Men der er også muligheden for at komme på besøg til en kop kaffe hjemme hos private, der har meldt sig som værter til at få turister på besøg” forklarer turistdirektøren.

”I år er der større efterspørgsel, og vi søger derfor flere skagboer, der har lyst til at tjene en lille skilling på at være vært for en kop kaffe og en snak rundt om kaffebordet derhjemme”.

Turistforeningen opfordrer interesserede til at kontakte dem for flere oplysninger, som man kan vurdere om det er noget for en at blive vært, og man kan høre mere om detaljerne.

Man kan skrive til Toppen af Danmark på info@toppenafdanmark.dk eller finde telefonnummer og flere kontaktoplysninger på deres hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unikke kaffeoplevelser: Mød Skagboerne som turist' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger