Venstre i Frederikshavn Kommune melder ud: Indkalder til opstillingsmøde

Venstre i Frederikshavn Kommune melder ud: Indkalder til opstillingsmøde

14. april 2024 - kl. 6:39 - af

Venstre i Frederikshavn kommune har  sendt indkaldelse til opstillingsmøde, med valg af partiets borgmesterkandidat, ud.

Hvorfor skrive om det, tænker du måske. Svaret følger her:

For alle partier gælder det, at når vi når til efteråret 2025, skal der være en liste med kandidater klar, som alle stemmeberettigede bosiddende i kommunen kan bruge deres stemme på. Øverst på denne liste fremgår partiets borgmesterkandidat.

Ens for alle kandidater, der fremgår på listen er, at det er de i kommunen bosiddende medlemmer af det pågældende parti, som har haft mulighed for at stemme på, hvorvidt de kandidater der stiller deres kandidatur til rådighed, de skal på listen.

Således gælder også for listens nummer 1 – borgmesterkandidaten.

Det er valget til listens nummer 1, som alle partiers organisation i øjeblikket enten har haft indkaldt deres medlemmer til – eller aktuelt er i gang med at skulle indkalde til.

Venstre i Frederikshavn Kommune afholder opstillingsmøde mandag den 27. maj 2025. Alle nuværende medlemmer er via indkaldelsen opfordret til at møde og gøre brug af deres medlemsindflydelse. Du skal jf. Venstres vedtægter, have betalt kontingent 30 dage inden opstillingsmødet for at måtte afgive din stemme.

Så, har du en holdning til hvem, der er den bedste profil og dermed det bedste bud på kommunens næste borgmester, interesserer du dig for din nære hverdag, er du politisk interesseret og ønsker indflydelse og inddragelse, så er det nu, du skal melde dig ind og gøre din indflydelse gældende.

Det gælder din og vores kommunes fremtid, så bak op om din mulighed for at præge den.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre i Frederikshavn Kommune melder ud: Indkalder til opstillingsmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger