Invester i børn og unges fritid for en bedre fremtid

Invester i børn og unges fritid for en bedre fremtid

16. april 2024 - kl. 7:52 - af

I dag har vi haft det utrolige privilegium at lytte til stemmerne fra vores fremtid: Vores børn og unge. 

I Børne- og ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune er vi pĂĽ tur rundt og besøge børn og unge – Det handler om deres fritidstilbud. Vi har allerede fĂĽet mange gode input med hjem, og der er ingen tvivl om de bedste politiske beslutninger bliver truffet ud fra virkeligheden.

Som politiker føler jeg en dyb forpligtelse til at forstü virkeligheden, og intet giver mig større indsigt end at tale direkte med dem, der er mest püvirket af vores beslutninger. 

Nür vi i Børne- og ungdomsudvalget übner op for samtaler med børn og unge omkring deres fritidstilbud, opdager jeg en verden af perspektiver, der guider mig i at skabe politik, der virkelig taler til deres behov og drømme.

I vores samfund er vores børns og unges fritid afgørende for deres trivsel og udvikling. Det er vores ansvar at sikre, at alle børn og unge har adgang til meningsfulde fritidsaktiviteter. Disse tilbud er ikke kun vigtige for deres fysiske og mentale sundhed, men ogsü for at skabe et inkluderende fÌllesskab med plads til alle.

Fritidsaktiviteter giver børn og unge mulighed for at udforske deres interesser, udvikle sociale fÌrdigheder og kompetencer samt opbygge selvtillid. Uden adgang til ordentlige fritidstilbud risikerer vi at begrÌnse vores børn og unges potentiale og forhindre dem i at opnü deres drømme. Derfor er det afgørende, at vi investerer i et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, der kan tilpasses forskellige interesser og behov.

Men det er ikke nok bare at tilbyde fritidsaktiviteter. Vi skal ogsü lytte til børnene og tage deres ønsker og behov alvorligt. Ved at inddrage dem i beslutningsprocessen sikrer vi, at vores fritidstilbud er relevante, nutidssvarende og motiverende. Dette skaber en følelse af ejerskab og engagement hos børnene.

Som politikere er vi forpligtet til at skabe et samfund, hvor alle børn og unge har lige muligheder for at udforske deres potentiale og følge deres drømme. Ved at investere i børn og unges fritid og lytte til deres stemmer kan vi skabe en fremtid, hvor alle har mulighed for at trives og vokse til stÌrke og selvstÌndige voksne.

Lad os sammen arbejde for at sikre, at vores børn og unges fritid bliver prioriteret og respekteret. Det er ikke kun en investering i dem, men ogsü i vores samfund som helhed.

Mvh Tina Kruckow 

En af spidskandidaterne fra Socialdemokratiet 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Invester i børn og unges fritid for en bedre fremtid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger