Genbrugsbutik flytter i nye lokaler og inviterer til åbningsfest

Genbrugsbutik flytter i nye lokaler og inviterer til åbningsfest

19. april 2024 - kl. 9:01 - af

Mission Afrikas genbrugsbutik på Skråvej i Skagen har sidste åbningsdag i morgen d. 20. april. Men kun for at åbne op igen i nye og større lokaler. Butikken inviterer til åbningsfest d. 8. maj kl. 10-17 på Chr. Xs Vej 8, hvor borgmester Birgit Hansen kommer og klipper den røde snor. Der er gratis kaffe og kage til alle, der kigger forbi.

Kom til åbningsfest i den nye butik d. 8. maj

Genbrugsbutikken åbnede oprindeligt i 2007 på Kappelborgvej og har siden 2013 ligget på Skråvej. Nu er tiden kommet til endnu et flyt – og det bliver altså i det gamle posthus på Chr. Xs Vej.

Mission Afrikas projektkonsulent Mette Swartz glæder sig over muligheden:

“Vi er utrolig glade for at muligheden for at flytte ind i det gamle posthus er kommet op. Det er et skønt lokale med masser af plads, og vi glæder os til at åbne butikken d. 8. maj.”

Mette Swartz fortæller, at der bliver en meget stor tøjafdeling i den nye butik, ligesom børnene bliver tilgodeset med masser af tøj og legetøj. Man kan også finde brugskunst og lækre ting til køkkenet. Mangler man et maleri eller en lampe, er der masser at vælge imellem.

Butikkens frivillige leder Lene Gottlieb håber, at den nye indretning også kan tiltrække flere mænd i butikken:

“Vi har så meget flot herretøj, som næsten ikke er brugt. Jeg vil så gerne have, at flere mænd får øjnene op for genbrug,” siger hun.

Vil du være frivillig i genbrugsbutikken?

Det frivillige fællesskab i genbrugsbutikken er noget helt særligt. Og lige nu søger butikken i Skagen flere frivillige.

Der er åbne infomøder for nye frivillige tirsdag d. 23. april kl. 14 og torsdag d. 2. maj kl. 10. Er du interesseret i at være med, så kom til infomøde og få en rundvisning i den nye butik. Få en kop kaffe og en snak om, hvordan du kan blive frivillig i butikken.

Tilmeld dig et infomøde her: https://missionafrika.dk/genbrug/bliv-frivillig/skagen/

Hvem er Mission Afrika?

Mission Afrika har 60 genbrugsbutikker i Danmark og overskuddet fra butikkerne går til mange forskellige projekter i seks vestafrikanske lande. Mission Afrika har bl.a. fokus på skolegang, sundhedsklinikker, støtte til børn, unge og kvinder, kirkeplantning og freds- og forsoningsarbejde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genbrugsbutik flytter i nye lokaler og inviterer til åbningsfest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger