Beierholm kåres som en af Danmarks bedste arbejdspladser for 12. år i træk

Beierholms kontor i Skagen.

Beierholm kåres som en af Danmarks bedste arbejdspladser for 12. år i træk

21. april 2024 - kl. 6:53 - af

Torsdag den 18. april blev Danmarks bedste arbejdspladser® kåret ved Great Place to Work® Institutes årlige awardshow. Her modtog revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm prisen som den fjerde bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere, ligesom det blev til en nominering til ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år”. En specialpris Beierholm tidligere har vundet to gange.Det er 12. år i træk, at Beierholm placerer sig i top-5 blandt Danmarks bedste arbejdspladser. En præstation Beierholm er ene om, og som i sig selv fortæller om kontinuitet i arbejdet med medarbejdertrivsel. Det bringer glæde i revisions- og rådgivningsvirksomheden, ikke mindst fordi denne uafhængige bedømmelse af virksomhedens medarbejdertrivsel netop er et vigtigt værktøj i den interne indsats for at skabe de bedste rammer for virksomhedens ca. 1.900 medarbejdere.

”Vi har samarbejdet med Great Place to Work® siden 2008 og samarbejdet er et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel i Beierholm på tværs af vores nu mere end 40 kontorer fordelt over hele landet. Denne indsats er ikke blevet mindre vigtig i takt med, at Beierholm er vækstet med flere kontorer, flere rådgivningsydelser og flere medarbejdere, fortæller Søren V. Pedersen, adm. direktør i revisions- og rådgivningsvirksomheden, der inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere, alt imens en række nye rådgivningsservices er kommet til. 

”Vækststrategi handler ikke kun om opkøb og vokseværk. Skal det være succesfuldt, skal vi også have fingeren på pulsen internt i forretningen og sikre os, at virksomhedskultur og medarbejdertrivsel hele tiden har de bedst mulige rammer. Det mangeårige fokus på det indsatsområde kommer os til gode i en tid som nu, hvor der er fart på udviklingen af Beierholm. 

Senest har arbejdet med at sikre de bedste rammer for medarbejdertrivsel udmøntet sig i implementeringen af et omfattende work-life-balance koncept, kaldet ”Et liv i balance”, på tværs af hele virksomheden. Et koncept bestående af en række konkrete tiltag inden for arbejdstid, ferie og frihed, barsel, hybridarbejde og seniorer – og herunder fire årlige ”balancesamtaler” mellem medarbejder og chef for at sikre, at den enkeltes rammer tilpasses i takt med, at behovene ændrer sig.

”Vi tilstræber at kunne tilbyde vores medarbejdere individuelle rammer og skabe en arbejdsplads, der appellerer til medarbejdere på tværs af livsfaser. Det handler bl.a. om fleksibilitet i dagligdagen, men også om at give forskellige muligheder, når det gælder kompetenceudvikling og karriereveje i Beierholm. Medarbejderne og deres trivsel er og bliver vores vigtigste forudsætning for succes og er således også et væsentligt element i vores fortsatte vækststrategi samt ambition om at bevare vores position som de mindre og mellemstore virksomheders betroede sparringspartner. Vi sender derfor en stor tak til alle vores medarbejdere for deres bidrag til at forme Beierholm”, forklarer Søren V. Pedersen.

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser®

Great Place to Work® kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser® inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.

Beierholm har de seneste 16 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Tidligere har Beierholm desuden to gange vundet specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år” – en pris Beierholm også var nomineret til i år.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm kåres som en af Danmarks bedste arbejdspladser for 12. år i træk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger