Indlæg: Der skal være lys i alle gadelamper

Indlæg: Der skal være lys i alle gadelamper

11. maj 2024 - kl. 7:52 - af

Vi har tidligere slukket nogle af gadelamperne for at spare, men der er en anden vej. Det skal være slut med at slukke. Vi skal LED vejen.

Den socialdemokratisk byrådsgruppe kommer ikke til at gå ind for en reducering af lys i gadelamperne igen! Omkostninger kan reduceres på anden vis, for vi skal tænke mere miljøvenligt. Det er godt for miljøet selvsagt, men vi kan samtidigt spare.

Det kan ske ved at gå fra 26% LED pærer, som det er nu, til 100% LED pærer i lamperne. Derved kan vi reducere vores forbrug af energi, priserne falder over tid, og samtidigt tilgodeser vi miljøet. Ja det koster at skifte, men det er den vej, vi skal, og det kan betale sig med det lange lys på her!

Sammenligner vi os med andre kommuners omstilling til LED pærer, er vi et stykke fra, hvad de har opnået. Det skal vi gøre bedre.

Derfor er vores mål for gadelys i kommunen:

– Lys i alle gadelamperne

– Omstilling til LED pærer

-​ At passe bedre på miljøet

Det er vores politiske budskaber, som vi vil går ind i arbejdet med, i de kommende forhandlinger med Frederikshavn forsyning om gadelamper.

Karsten Thomsen
Gruppeformand for A

Formand Teknisk udvalg

6 kommentarer til “Indlæg: Der skal være lys i alle gadelamper” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Indlæg: Der skal være lys i alle gadelamper”

 • Birgitte Thygesen

  Det er blevet utroligt dyrt at være medlem af forsyningen i Frederikshavn.
  Alligevel må dårligt seende og gamle pensionister med samme problem tage til takke med at blive hjemme efter mørkets frembrud, for vi kommer grueligt til skade med indlæggelser Som koster meget mere i længden end at sætte rigtige nuværende el-ledpærer i samtlige lamper. Man fremmer ensomheden ved pensionister ved at forhindre dem i at gå ud efter k17 om aftenen efterår ,vinter og indtil det bliver rigtig forår.Det er trods alt vores skattepenge der gør at vi har fået uddannet politikere som også skal varetage vores alderdom på en god måde og ikke hindre os i at leve det liv vi har forventet med det høje skattetryk jeg har oplevet som 1952 model.

 • John O. Hansen

  Hej

  Har fået oplyst at selve ideen med at slukke lyset i gadelamperne mere har været af symbolsk betydning, idet kommunen har haft en fast pris aftale med Frederikshavn Forsyning, hvor man har skullet betale for strømmen uagtet om lamperne har været tændt eller ej….

  John

 • Tage Johannesen

  Nogle steder i udlandet har de monteret små solceller ovenpå lysmasterne som hjælp, endog lys ved vejarbejder kører ved hjælp af solceller oplysninger af skilte ligeledes. Til oplysning blev der pointeret: at det kun var hveranden lysmast, der skulle slukkes. Men hvordan talte I dertil? Hos os var det alle. Således at man blev nødt til at rydde fortovet ved hjælp af pandelamper. Så på den vis betalte vi både kontant og over skatten for at kunne udføre dette. Mvh.: Tage Johannesen

 • Marianne+Bindslev

  Hørt! Hørt! Hørt! Lys i gadelygterne. Og det skal IKKE være det douce, bløde brunlige, som er blevet prøvekørt nede i Østerby…..

 • kjeld ove rokholm, Norreled 2, 1

  yes, yes, the small things makes a big difference, congratulations, super decision.

 • Flemming Eriksen

  Det er ikke for tidlig vi får lys i vores gadelamper , der er vejarbejde mange steder , vi på Bertelsvej kan dårligt komme frem ,vi kan knap nok finde vej når der er mørkt , for di i har sparret på belysningen , der er kun knap en halv meter fortov hvor man kun kan komme frem en ad gangen ,så vær venlig tænde alle lamper på Bertelsvej , for man kan dårligt komme frem med rolator og cykel ,og vi er nød til at have en lommelygte med når der bliver mørkt , det kan ikke være rigtig fordi i vil spare,så jer i byrådet er ikke det vær i tror ,ellers havde i ikke lavet sådan noget når i er ved grave vejene op rundt omkring i Skagen ,så tilliden til jer politikere er ikke god ,ellers havde ikke lavet sådan noget lort . Venlig hilsen Flemming Eriksen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Der skal være lys i alle gadelamper' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger