Byens nye madsted åbner i dag!

Byens nye madsted åbner i dag!

16. maj 2024 - kl. 8:33 - af

Efter måneder med intensivt arbejde og forberedelser, kunne ejerkredsen bag Skagen Smokehouse – Fisk & Skaldyr i går fejre den officielle åbning, med en velbesøgt reception. Mange var mødt op for at lykønske med det imponerende resultat, og stemningen var høj blandt de fremmødte.

Blandt andet er der bygget en ny stor flot terrasse, der kan rumme omkring 100 gæster. Foran terrassen er der desuden opstillet borde og bænke, hvilket øger antallet af siddepladser til cirka 140. Køkkenet har ligeledes gennemgået en omfattende renovering, så køkkenchef Martin Jensen og hans personale nu har de bedste forudsætninger for at kreere lækre retter til gæsterne.

Under receptionen blev der serveret eksempler på køkkenets formåen, og de fremmødte gæster kvitterede med store roser til de kulinariske lækkerier. Den positive respons har været overvældende og har styrket teamets motivation.

“Vi er helt overvældede og dybt taknemmelige for den utrolige modtagelse, vi har fået i dag ved åbningsreceptionen af vores nye madsted. Det var fantastisk at se så mange mennesker, der var mødt op for at støtte os. Jeres entusiasme og positive feedback giver os stor motivation og bekræftelse på, at vi er på rette vej. Vi glæder os til at byde alle velkommen igen og igen og håber, at hvert besøg hos os bliver en mindeværdig oplevelse. Tusind tak for at være en del af denne specielle dag. Vi ser frem til mange flere sammen med jer alle!” udtalte en af ejerne, Niels Nordmann, til SkagensAvis.

I dag, torsdag, åbner Skagen Smokehouse – Fisk & Skaldyr officielt fra klokken 12, og der vil være rabat på udvalgte delikatesser. Gør dig selv den tjeneste at besøge Skagen Smokehouse – Fisk & Skaldyr og oplev den nye æra for kulinariske oplevelser i Skagen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byens nye madsted åbner i dag!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger