Ren Morten Koch stemning med fredet natur lige udenfor døren

Ren Morten Koch stemning med fredet natur lige udenfor døren

2. juni 2024 - kl. 8:51 - af

Forestil dig en ejendom, hvor hver detalje indbyder til afslapning og kvalitetstid med dine nærmeste. Denne fritidsbolig, beliggende i hjertet af Gl. Skagens betagende natur, er netop sådan et sted.

Med sine 181 m² fordelt på to etager byder boligen på rummelighed og hygge i skøn forening.

I stueetagen træder du ind i en entre med gang og trappe til første salen. Herfra åbner hjemmet sig op til en stor stue badet i naturligt lys fra de mange dobbelt terrassedøre, der omfavner rummet. Stuen har en indbygget alkove perfekt til læsning eller en middagslur samt et teknikrum gemt under trappen for praktisk opbevaring. Køkkenet ligger i den ene ende af stuen og danner rammen om familiens samlingspunkt med plads til både madlavning og hyggelige middage. Et badeværelse med badekar sikrer komfort, mens to værelser begge med udgang til haven inviterer naturen indenfor.
På første sal finder du et repos, der leder videre til endnu et værelse med fransk altan og eget badeværelse – ideelt for gæster eller som forældre soveværelse. Gangen byder på smart opbevaring bag skabsvægge i skunken, mens endnu et badeværelse med både badekar og bruseniche sørger for dagligdagens bekvemmeligheder. Master bedroom er husets kronjuvel med egen fransk altan, hvor morgenerne kan nydes med udsigt over den smukke natur.

Yderligere er der garagebygning i samme idylliske og charmerende stil som sommerhuset med tilhørende udhus.

Udenfor venter en velholdt have fyldt med idyl og ugeneret grund som afskærmes af klit – herunder en flagstang samt flere terrasser, der giver mulighed for afslappende solrige dage.

Ejendommens placering er uden sidestykke; kun få minutters gang fra Sømærket, Solnedgangspladsen og det legendariske Ruths Hotel.

Denne stråtækte sommerbolig repræsenterer essensen af Gl. Skagen: Naturskønhed møder arkitektonisk charme – et sandt fristed for sjælen.

Kontantprisen er kr.  13.500.000.-

Hør mere om denne attraktive ejendom hos SKAGEN Mægleren på telefon 7010 4622.

Ønsker du at se mere om Rævehulevej 3, klik her: https://skagenmaegleren.dk/sag/15612517

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ren Morten Koch stemning med fredet natur lige udenfor døren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger