Stor opbakning til Bedsteforældredag på Mattisborgen

Stor opbakning til Bedsteforældredag på Mattisborgen

15. juni 2024 - kl. 7:42 - af

Mattisborgen afholdte i går en mindeværdig bedsteforældredag, hvor børnene havde inviteret deres bedsteforældre og andre familiemedlemmer til en dag fyldt med sjov og fællesskab. Arrangementet, som børnene selv havde været med til at planlægge, tiltrak et stort antal deltagere.

Pædagogisk leder Margit Brink Hansen bød velkommen til de ca. 90 fremmødte børn og voksne og takkede for den overvældende opbakning. “Det betyder rigtig meget for børnene at få besøg,” udtrykte hun med stor glæde.

Efter velkomsten stemte alle i med sangen “Der er i dag et vejr”. Børnene, der havde øvet flittigt, fremførte tre sange, som også inkluderede små teaterstykker. Deres optræden vakte stor begejstring blandt tilskuerne.

Under arrangementet blev der serveret kaffe, te, saft, kage og småkager, mens bedsteforældre og børnebørn deltog i en sjov og lærerig aktivitet: kartoffelplantning. Hvert barn fik en spand, skrev sit navn på den, plantede kartofler og vandede dem sammen med deres bedsteforældre. Nu skal børnene passe deres kartofler, indtil de er klar til at tage med hjem.

Resten af formiddagen blev fyldt med hygge, leg og spil både ude og inde. Dagen sluttede af med smil og latter, og alle gik hjem med varme minder om en dejlig formiddag sammen.

Bedsteforældredagen på Mattisborgen viste endnu engang, hvor værdifuldt det er at styrke båndene mellem generationerne og skabe oplevelser, der kan værdsættes af både børn og voksne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor opbakning til Bedsteforældredag på Mattisborgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger