Regionalt skulderklap til Skagen Festival for fokus på nordjyske musikere

Skagboen Louise Hammershøj.

Regionalt skulderklap til Skagen Festival for fokus på nordjyske musikere

21. juni 2024 - kl. 12:38 - af

Årets Skagen Festival, der finder sted den 4.-7. juli 2024, har ikke værre end 13 navne fra eller med tilknytning til Nordjylland på plakaten. De giver spiller hele 16 koncerter ud af festivalens godt 60 koncerter med artister fra ind- og udland. Det har Region Nordjyllands Kulturpulje besluttet at belønne med 75.000 kroner. 

– Vi er utroligt glade for det skulderklap, Region Nordjyllands Kulturpulje giver festivalen. Nordjylland har et stærkt musikliv, og Skagen Festival har altid givet plads til lokale musikere. Både dem med direkte rødder i Skagen, og dem, der har rødder i Nordjylland, siger Formand Jesper Heegaard, Skagen Festival, og fortsætter:

– Som en af Nordjyllands ældste kulturinstitutioner, har vi en forpligtelse til også at give vores lokale og regionale artister mulighed for at spille på den scene, som Skagen Festival er. En optræden på Skagen Festival, åbner i rigtigt mange tilfælde, døre til optræden på andre festivaler landet over, og kan vi medvirke til at udbrede nordjysk musiktalent til resten af landet ved at give dem spilletid på Skagen Festival, er et af vores vigtigste opgaver i løst, siger Jesper Heegaard.

Årets lokale/regionale artister på musikprogrammet er, udover modtageren af årets Folkemusikprisen 2024, Mads Toghøj, også HUSH, Ib Grønbech & Containerkvartetten, Slåbrock Band, Kejser Larsen & Zakariasen, Louise Hammershøj Band, Chris Andersen Band, Chris & Mads, Second Hand, Ara Macao, McGuiness, De Gyldne Drenge og Boys of Bluehill.

Skagen Festival finder sted 4.-7. juli 2024. Se hele programmet her, hvor der også kan købes billetter www.skagenfestival.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Regionalt skulderklap til Skagen Festival for fokus på nordjyske musikere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger