Yderst velholdt svensk træhus med skønne udearealer

Yderst velholdt svensk træhus med skønne udearealer

24. juni 2024 - kl. 9:17 - af

Velkommen til Skagbanke 17 i Skagen – din mulighed for at eje en velholdt villa, der oser af charme og idyl. Med en bolig på 154 m², opført i 1975 og løbende renoveret, er denne ejendom et paradis for dig, der værdsætter både hygge og nærhed til naturen.

Villaen er smagfuldt indrettet og byder på et stort åbent køkken/alrum og stue. Herfra fører en terrassedør ud til en totalt ugenert sydvendt terrasse og solgård, hvor solens stråler omfavner dig hele dagen.

Udover dette rummer villaen en hyggelig tv-stue, et moderne badeværelse, et rummeligt værelse, et praktisk bryggers, en indbydende entré med opgang til første salen, der byder på en rummelig repos, der anvendes som ekstra stue, et gæsteværelse med skabe, et stort soveværelse med skabe og egen udgang til en charmerende altan.

Med en grund på 719 m² vil du have masser af plads til udendørsaktiviteter. De velplejede udearealer byder på flere gode terrasser og hyggekroge, hvor du kan nyde solen hele dagen. Der er endda et stort drivhus og en isoleret vestvendt udestue, der inviterer til hyggeaftener og gode stunder. Garagen og værkstedet er også isoleret, hvilket giver dig mulighed for at udfolde dine hobbyer året rundt.

Beliggenheden er perfekt, da villaen kun ligger cirka 200 m fra skønne hede og naturarealer, der fører dig videre til stranden. Skagen centrum ligger kun 3 km væk, og du vil finde dig selv tæt på et charmerende sommerhusområde, hvor stier fører dig til det mondæne og idylliske Gl. Skagen. Villaen er opført som et svensk Anneberg træhus i gennemvædet trykimprægneret træ og blev malet i 2023, hvilket giver den et frisk og indbydende udtryk.

Denne ejendom tilbyder utallige muligheder, både som en rummelig familiebolig og som et skønt fritidshus. En nyere brændeovn tilføjer både varme og atmosfære til de hyggelige vinteraftener, og du vil også have den fordel, at gode indkøbsmuligheder ligger tæt på.

Skagbanke 17 er mere end blot en villa; det er et hjem, der giver dig plads til at skabe minder og nyde livet i en skøn atmosfære. Her får du både komfort, stil og en beliggenhed, der inviterer til udforskning og afslapning.

Ansvarlig mægler:

Brian Houkjær, Salg og Vurderinger

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/villa/9990-skagen/skagbanke-17/99905145/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Yderst velholdt svensk træhus med skønne udearealer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger