Oplev fremtidens sang-stjerner på Kappelborg

Oplev fremtidens sang-stjerner på Kappelborg

8. juli 2024 - kl. 6:58 - af

Når sommerferien lakker mod enden og de lyse nætter aftager, er det igen tid til kulturelle oplevelser, og Kappelborg byder ind til nogle af de helt store allerede i august.

I kan godt begynde at glæde jer til at opleve unge sangere med internationalt potentiale, som allerede nu synger på et imponerende højt niveau, når Skagen Internationale Opera Masterclass afholder sin afslutningskoncert i Skagen Kirke. Oplev de unge operatalenter præsentere arier, lieder og ensembler, som de har arbejdet med i ugens løb.

Det er desuden muligt at komme og opleve undervisningen i salen på nært hold i ugens løb. Her får man en unik mulighed for at opleve både studerende og undervisere i arbejdstøjet. Hele fire masterclasses har offentlig adgang, inden det kulminerer ved den store afslutningskoncert i Skagen Kirke lørdag den 17. august.

Stortalent deltager i masterclass og koncert

I år har kulturhuset den ære igen at kunne byde det store soprantalent Hedvig Haugerud velkommen til Skagen som deltager ved masterclassen. Hun deltog i masterclassen i 2019, hvor hun vandt talentprisen til Nytårskoncerten 2020, og siden har hendes karriere taget fart. I april i år vandt hun Wagner-prisen i Aalborg foran mange talentfulde sangere i den prestigefulde Lauritz Melchior International Singing Competition.

I år er der derfor en enestående mulighed for at opleve stortalentet Haugerud til årets masterclass.

Haugerud er uddannet fra Norges musikkhøgskole i Oslo, Conservatoire National et Supérieur de Musique i Paris og Operaakademiet, Det Kgl. Teater og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, i København.

Koncertprogrammet offentliggøres i dagene op til koncerten.

Om Skagen Int. Opera Masterclass

Skagen International Opera Masterclass har eksisteret siden 2019. Masterclassen ledes af Susanna Eken og Anne Margrethe Dahl og i 2024 er operachef og mezzosopran Randi Stene gæsteunderviser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev fremtidens sang-stjerner på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger