Alt om SkagensAvis.dk

Alt om SkagensAvis.dk

3. november 2008 - kl. 15:10 - af

SkagensAvis.dk udgiver lokale nyheder på internet !

Det er firmaet SkagenMedia ApS som står bag SkagensAvis.dk.

SkagenMedia ApS er en virksomhed som har specialiseret sig i at udarbejde internet præsentationer, samt foto og film opgaver i forbindelse hermed.

Gennem mere end 15 år, har SkagenMedia.dk haft en portal på internettet målrettet mod turisterne, på domænet www.skagen.net. Den 21. maj 2007 udvidede vi portalen www.skagen.net således at der fra den dag af også var daglige nyheder.

Pr. september 2007 er alle nyheder nu at finde på www.skagensavis.dk og alle turist informationerne på www.skagen.net

Nyhedsformidling via internet er inde i en rivende udvikling, og specielt muligheden for at supplere med levende billeder g√łr at dette medie adskiller sig fra de trykte medier.

Men helt afg√łrende, er muligheden for at du som l√¶ser kan deltage i udviklingen af de enkelte historier, det er nemlig muligt at du √łjeblikkeligt kan v√¶lge at kommenterer den enkelte artikel, og dermed er der ogs√• lagt op til debat om lokalsamfundet, og udviklingen heri generelt.

Her kan du se retningslinierne for at skrive indlæg på SkagensAvis.dk

Det er vores h√•b at alle fra det som f√łrhen var den gamle Skagen kommune, vil slutte op omkring SkagensAvis.dk, og deltage ved at skrive bem√¶rkninger til de enkelte artikler, samt naturligvis ogs√• gerne komme med forslag til artikler eller forbedringer i √łvrigt til avisen.

 
Michael Fonseca Egelund
WebRedakt√łr og fotograf
mfe@skagensavis.dk
Tlf.4016 6942
Postadresse: Mj√łlnersvej 3

 

© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger