Retningslinjer for debat

3. november 2008 - kl. 15:53 - af

Retningslinjer for indlæg.

Vi √łnsker en seri√łst og konstruktiv debat, frigjort for almindelig brok. Derfor er der nogle retningslinjer som skal overholdes.

Hvis det er positive* kommentarer eller f.eks blot en oplysning andre kan have gl√¶de af, m√• du gerne v√¶re anonym. Men skriv nu under med et navn og ikke f.eks “julemanden”,¬†“skagboen”¬†eller andre meget brugte aliaser.

Alle kommentarer der på en eller anden måde indvolvere en navngiven person eller et firma skal kommentaren stadig være ledsaget af eget navn. Hvis vi er i tvivl om navnet ved kommentaren er autentisk vil kommentaren ikke blive offentligjort! Det er således kommentar skriveren som har ansvaret for, at det er tydeligt, at man er hvem man udgiver sig for at være. I feltet for navn skal dit fulde navn udfyldes, gerne samtidigt med at du registrerer sig som bruger, eller alternativt blot ganske enkelt afslutter din kommentar med for- og efternavn.

Skriv i et ordentligt sprog. Vær saglig og ærlig i dine indlæg, og skriv kun det du selv kan stå inde for.

Dine kommentarer b√łr, hvis de indeholder kritik, ogs√• indeholde forslag til konstruktive alternative l√łsninger, s√•ledes at det hele ikke kun fortaber sig i meningsl√łs brok.

Kommentarer skrevet i et kryptisk/ironisk sprog vil ikke komme online.

Der m√• ikke v√¶re reklamebudskaber i dit indl√¶g, hvis du er i tvivl s√• kontakt os f√łrst.

N√•r du skriver en kommentar til en eksisterende artikel, s√• forvent op til 24 timer, men i langt de fleste tilf√¶lde kommer din kommentar online samme dag.¬†Vi scanner for reklame og spam f√łr dit indl√¶g kommer online.

Hvis du skriver et helt nyt indlæg, og sender det til os som email, så kommer dit indlæg online så hurtigt som muligt, i langt de fleste tilfælde indenfor 24 timer.

Sp√łrgsm√•l ? – t√łv ikke med at kontakte os.

Email: mfe@skagensavis.dk

Telefon: Michael Fonseca Egelund 40166942

Post: Skråvej 6F, 9990 Skagen

* Det ville være dejligt hvis vi også fik en masse positive kommentarer på SkagensAvis.dk.

Har du v√¶ret til et arrangement der bare var i orden kunne du jo give arrang√łren eller m√•ske de frivillige lidt ros.

Det kunne også være at nogle unge mennesker havde vundet et eller andet i en sportsgren. Vi er sikker på at de ville synes at det var dejligt med en positiv kommentar om deres bedrift.

Der er masser af artikler p√• SkagensAvis.dk hvor der er chance for at √łnske tillykke eller held og lykke, s√• det er bare om at komme i gang.

Med håb om en god og saglig debat på SkagensAvis.dk

Michael Egelund
Webredakt√łr

© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger