Ordet er frit: Skøjtebane i Skagen

13. januar 2009 - kl. 9:08 - af

Hej Alle. Det ville bare være fint, hvis Kommunen, turistforeningen og handelsstandsforeningen, vil tage initiativ til et sted hvor unge, gamle, tykke og smalle kan skøjte om vinteren.

En flot oplyst kunstig skøjtebane som man har i andrer byer.

Mit foreslag er Kappelborg skolen,” det kommende kulturhus” flotte skolegård.

Som nu ligger så flot og frit, lad os få lidt lys på , og så et sted hvor vi alle , kan få glæde af skøjteløbets- glæder. det fungerer jo fint i andre byer.

Med venlig hilsen
Vibeke Frank
Jens Digets vej 9
9990 Skagen

11 kommentarer til “Ordet er frit: Skøjtebane i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Ordet er frit: Skøjtebane i Skagen”

 • Det lyder bare super…

  Jeg fandt frem til at firmaet hedder NIS-Sport og ligger rigtigt nok i brønderslev.

  http://www.nis-sport.dk

  Læs desuden her: http://www.building-supply.dk/article/view.html?id=15496

 • Jeg er blevet ringet op af Solveig Lundholm, som også er i Lions Club Anna Ancher Skagen.
  Hun fortæller den gode nyhed,at der har været et stykke i avisen om en kunstig skøjtebane, som et firma i Brønderslev udlejede og at Sæby Handelsstandsforening har haft en. Den skulle være af plastic og ligeså god at løbe på som rigtig is.
  Jeg kan desværre ikke på Google finde noget om et sådant firma i Brønderslev, men jeg har skrevet til Sæby Handelsstandsforening og bedt dem oplyse, hvor de har fået fat i den og hvad de har givet for den.

  Jeg vender tilbage når jeg har et svar. Det har læge været et ønske fra Lions Club Anna Ancher at få en legeplads og/eller en skøjtebane i Skagen og lad os se, om vi kommer det lidt nærmere nu 🙂

  Mette

 • Rolig nu Sten… Det er ikke Hellerup vi bor i, men lille Skagen… Der vil jo under ingen omstændigheder blive sat så mange penge af til en kunstig skøjtebane uanset hvor den eventuelt vil blive placeret.

  Om behovet er til at overse er der vel nogen der vil mene, og ja, man kan da bare tage ud til en af søerne og skøjte når de er bundfrosne, men jeg vil nu mene at det vil glæde mange mennesker at den ville blive placeret i midtbyen. Jeg bor ikke selv i midtbyen, men det vil være meget sjovere at tage derned og skøjte, og det er jeg sikker på at mange andre synes. Og så vil der sikkert komme mange og kigge på.

  Og mht. elregningen, så kan man jo vælge at købe CO2-fri el… Det har jeg bl.a. valgt, men jeg har sgu ikke lige set efter om jeg stadig betaler CO2-afgift.

 • Om så beløbet ville være flere millioner, er intet for stort, når det er Kappelborg der tales om.
  En skøjtebane kunne da være en udmærket ide, selv om behovet måske er til at overse, da vi ifølge russiske forskere er på vej mod en ny “lille istid”, hvilket giver os en masse skøjtebaner ude i naturen.
  Der har endvidere været stillet spørgsmålstegn ved CO2 udledningen, når en sådan fætter skal fryses ned (ved hjælp af el). Lige netop den Apokalypse får desværre flere og flere tilbedere i disse år, for visse politiske partier er det den rene religion.
  Der er vi imidlertid så heldige heroppe i det nordlige, at en god del af den el vi forbruger, den får vi fra Norge, fremstillet af vandkraft, vi får fra Sverige på basis af atomkraft og vi får fra vore egne vindmøller. I alle 3 tilfælde er udledningen af CO2=0.
  Det sjove er så, at når vi modtager vores elregning, så er der betalt CO2-afgift af hele forbruget……det er sgu da smart…….

  Hilsen Sten

 • Jeg ringede såmænd til Odense, som har sådan en fætter hvert år – og de fortalte gladeligt om deres investering. De overvejede at købe en, så ville den tjene sig selv ind på kun 7 år. =/

  Mette

 • Det lyder da helt hen i skoven… Hvem har leveret dette tilbud og hvornår?

 • Det koster cirka en million at have en skøjtebane til at stå en vinter – leje af bane, strøm, personale, vedligeholdelse osv osv – det er rigtig, rigtig dyrt. Der er nemlig nogen der har fået idéen før og undersøgt mulighederne 😉
  Men ja, det ville være dejligt!

 • Så meget CO2 kan det heller ikke udlede i forhold til så meget andet her i byen at vi bruger el på en kunstig skøjtebane i f.eks. 3 måneder om året… (December, Januar og Februar)…

  Det er fint at du tænker på CO2 udledning, og det gør jeg også selv, men jeg mener det er okay at gå på kompromis, når det er i den gode sags tjeneste.

  Hvis man bliver for febrilsk på det område så kan man jo ikke foretage sig noget som helst…

  Så mon ikke det går hvis vi tager cyklerne derned istedet for bilen.

 • det kunne være et godt initiativ for alle skagboer, men tænk på al den strøm der vil gå til at nedfryse sådan en kunstig skøjte bane, og sidst og ikke mindst CO2
  Men rigtig god ide, så arbejd bare videre med den ide.

  Peter

 • Den idé er jeg klart tilhænger af… Den vil blive til glæde for rigtig mange er jeg sikker på. Uanset hvor den vil blive placeret.

 • Kære Vibeke, du har så evigt ret.

  Lad os da bruge den skolegård til noget vi alle har glæde af.

  Ser også meget gerne skolegården omdannet til et fortrineligt flot grønt område, med en til området tilpasset legeplads og lidt borde/bænke, hvor vi alle – også vore mange gæster, kunne få et lille pusterum og hygge os, når vi er i midtbyen.

  Skulle det være rigtigt flot kunne området omkranses af sten belægning, identisk med resten af vores hovedgade.

  På den måde vil skolen også blive et “rigtigt kultursted” for både børn, ældre og alle os andre.

  Håber dit initiativ bliver hørt de rette steder.

  Jeg skal ihvertfald gerne side det videre, hvis nogen skulle spørge om gode ideer til anvendelse af den store “tomme” gård.

  Mange hilsner
  Pia Karlsen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Skøjtebane i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger