Pandekagestafet starter på Grenen på lørdag

Pandekagestafet starter på Grenen på lørdag

19. januar 2009 - kl. 10:01 - af

En lille børnefestival fra Høje-Taastrup arrangerede sidste år en opsigtsvækkende pandekagestafet. En pandekage, som var bagt på Skagen, blev af forskellige motionsklubber løbet km efter km ned gennem Jylland og over fyn. Til sidst landede den på Rådhuspladsen på Pandekagedagen.

Callisto Festivalen arrangerer igen i år en pandekagestafet. I år skal pandekagen dog køres gennem hele landet i en gammeldaws sæbekassebil.

Startskuddet lyder lørdag den 24. januar fra fyret ved Grenen. Traditionen tro er det Skagens lokale spejdergruppe Lars Kruse som bager den første pandekage, som efterfølgende bliver landskendt.
Det sker præcis kl. 12 fra fyret. Alle er velkomne ved fyret for at se pandekagestafetten gå i gang.

Derefter løbes pandekage-bilen i gang. Et par efterlønnere og pensionister har gennem mange måneder syslet med at konstruere en rigtig flot sæbekassebil med rigtig rat, styrtøj og bremser.
Man kan i første omgang se pandekagebilen gennem Skagen by, hvor den gør første ”pitstop” ved den lokale Imerco et sted mellem kl. 13 og 14.

Det er planen at sæbekassebilen skal lande på Rådhuspladsen præcis en måned efter på selve pandekagedagen den 24. februar.

– Vi glæder os meget til at kommer i gang med pandekage-stafetten, siger Carsten Junker fra den lille børnefestival Callisto i Høje-Taastrup.
– Men vi mangler løbere i flere byer. Så det er bare med at melde sig, hvis man er interesseret. Der er flere motionsklubber og spejdergrupper, som hjælper til. Dem vil vi gerne takke. Ligesom vi selvfølgelig er glade for at Tefal er gået ind som sponsor.

Der kan være to til at skubbe og så skal der selvfølgelig være en fører. Er du interesseret i at løbe med sæbekassebilen gennem din by, så ring på mobil 23 98 22 33 eller mail på info@callisto.dk

En kommentar til “Pandekagestafet starter på Grenen på lørdag” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Pandekagestafet starter på Grenen på lørdag”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pandekagestafet starter på Grenen på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger