Ny filialchef i Nordjyske Bank i Ålbæk

Ny filialchef i Nordjyske Bank i Ålbæk

22. januar 2009 - kl. 12:10 - af

Mariann Grønbech er pr. 1. februar udnævnt til filialchef i Nordjyske Banks filial i Ålbæk. Mariann Grønbech, 46 år er udlært i Nordjyske bank og kommer fra en stilling som kunderådgiver i Skagen, hvor hun er bosiddende med sin mand.

Vi spurgte Mariann Grønbech om hendes kendskab til Ålbæk: ”Gennem årene har jeg jævnligt aflagt Ålbæk besøg, og har fået venner og bekendte i byen. Det er en by i udvikling, og jeg hører mange, som gerne vil bo i Ålbæk. Ydermere glæder det mig at se, at Ålbæk er en driftig handelsby med mange virksomheder og spændende butikker. Der er mange aktiviteter i byen, blandt andet kan nævnes jazz på havnen, sildebord og Ålbæk Sjøw. Jeg fornemmer en stolthed over at bo i Ålbæk.”

Hvad er din baggrund og forventninger til jobbet? ”Selv er jeg født og opvokset i Skagen. Startede som elev i banken i 1980 og har gennem årene fået en god faglig ballast. Nu venter en hverdag som leder af afdelingen i Ålbæk. Jeg glæder mig til hilse på kunderne, og jeg forventer at min dagligdag i Ålbæk vil give mig endnu større indblik i byens mange gode tiltag. Jeg forventer, at dette skal være min arbejdsplads i mange år fremover.”

Er det et liv udenfor banken? ”Når jeg holder fri nyder jeg mange gode gå- og cykelture rundt i naturen. Jeg kommer til at savne de daglige cykelture til og fra arbejde. Jeg har dog lovet mig selv, at når det bliver varmere vil jeg tage cyklen til arbejde – det er en utrolig flot tur hen over heden.

Jeg er medlem af Lions klub Skagen Anna Ancher, hvor jeg også p.t. har en post i bestyrelsen. Det er en god oplevelse at give noget af sin tid til frivilligt arbejde, hvor fortjenesten ved vores aktiviteter er med til at støtte humanitært arbejde både lokalt og rundt om i verden. Derudover nyder jeg godt af det gode venskab, som er i klubben.

Mine bedste ferier er skiturene, hvor der slappes af og man kan nyde den klare friske luft. De seneste somre er turen gået til Sverige og Norge, men mange ferier tilbringes herhjemme, hvor vi har så ufatteligt mange dejlige steder.”

Mariann Grønbech afløser Henning S. Larsen, der har søgt nye udfordringer som controller i bankens kreditkontor.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny filialchef i Nordjyske Bank i Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER