Billedjagten går ind den 7. februar på Skagens Museum

Billedjagten går ind den 7. februar på Skagens Museum

4. februar 2009 - kl. 8:26 - af

Træk i røjserne og kom af sted. Der er flere sjove aktiviteter for børn på Skagens Museum i vinterferien ugen 7 + 8. Allerede fra 7. februar er der billedjagt for børn, som bliver udleveret i billetsalget.

Det er gratis at deltage, og hvis man løser alle opgaverne, så får man en lille præmie i butikken. Der er også mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen i billedjagten, hvor der er nogle lidt større præmier på højkant.

I børnerummet på museets 1. sal kan man sidde i ro og fred og tegne et portræt inspireret af skagensmalerne eller særudstillingen Altid som aldrig før. Man kan prøve hatte, og se om man kan komme til at ligne en rigtig skagensmaler. Hvis man har kameraet med, kan man også tage et fotoportræt af sig selv, eller en man har med på museet.

Der er malerskole mandag, onsdag og fredag i uge 7+8. Det koster kun 100 kr. at deltage på et af holdene, men der er kun plads til 12 børn på hvert hold, så skynd dig med tilmelding. Mandag skal vi lave hjemmelavet papir, som vi støber tegninger og andre ting ind i. Onsdag skal vi male flotte farvestrålende billeder efter friske fisk, og fredag skal vi tegne og male opstillinger af blomster eller strandting, og undervejs skal vi lære om farveblanding.

Malerskole – mandag, onsdag og fredag uge 7 + 8
Malerskolen er for børn i alderen 7-14 år. Vi mødes i museets forhal, hvor der vil være en kort introduktion til skagensmalerne og deres billeder. Bagefter går vi over i Bikuben, museets billedværksted, og laver vores egne billeder. Til slut rammes billederne ind i guldrammer. Mandag Cool papir. Onsdag Fisk, fisk og fisk. Fredag Ting og farvelade. Kl. 10.15-12.00. Tilmelding på 98 44 64 44. Pris: 100 kr. inkl. alle materialer. NB: Mandage er vi kun i Bikuben, da museet er lukket. Vi mødes dog stadig ved museet før start.

Billedjagt i uge 7+ 8
Tegnekonkurrencen afgøres umiddelbart efter ferien. Vinderne får direkte besked og deres tegninger offentliggøres på museets hjemmeside.

Børnerummet
I et hyggeligt hjørne på museets 1. sal ligger der papir og tegnegrej. Her kan der tegnes portrætter inspireret af skagensmalerne eller særudstillingen Altid som aldrig før, der løber fra 31. januar til 19. april 2009.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billedjagten går ind den 7. februar på Skagens Museum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger