Prinsens Musikkorps samt Trine Gadeberg til Skagen

Prinsens Musikkorps samt Trine Gadeberg til Skagen

11. april 2009 - kl. 7:59 - af

Torsdag den 30. april er der mulighed for at komme helt tæt på Trine Gadeberg, når hun står på scenen i Skagen Kultur- og Fritidscenter, hvor de 2 Lions Clubber i Skagen inviterer alle ældre borgere i Skagen-Ålbæk området til koncert.

Med sig har hun Prinsens Musikkorps fra Skive, som hun har sunget med ved flere lejligheder. Senest i efteråret 2008, hvor hun sammen med Jesper Lundgaard gav koncert i Lions Club regi i Musikteatret i Holstebro.

Hun har spillet Rizzio i musicalen Grease, hovedrollen som Maria i West Side Story, medvirket i Dansk Melodi Grand Prix, været en af Danmarks mest elskede nisser i TV- julekalenderen Nissebanden, spillet revy i Hjørring, Sønderborg og i Rottefælden og senest har hun spillet guvernanten Maria i den kendte og elskede musical Sound of Music.

Trine Gadebergs talent er uomtvisteligt. Hendes professionelle karriere har formet sig som en lang række succeser, og i dag fremstår hun som en af Danmarks helt store divaer i underholdningsbranchen.

Prinsens Musikkorps er et af Danmarks mest populære ensembler. Musikkorpset har rigtig mange opgaver og skal populært sagt betjene såvel Kongehuset, Forsvaret som Det Danske Folk.

Det gøres med musik, ved royale begivenheder (bryllupper, fødselsdage m.v.), royale besøg, parader, marchture og andet ceremoniel. Musikkorpset bruges også som Forsvarets repræsentant ved forskellige begivenheder i udlandet. De civile koncerter er mange og særdeles forskellige. Hvert år begynder Prinsens Musikkorps eksempelvis med en stor nytårskoncert- serie, hvor der spilles med kendte og populære solister. Trine Gadeberg har været bland dem, der har været solist med orkestret på nytårskoncert- turneen.

Ved koncerten i Skagen synger Trine Gadeberg bl.a. sange som I Danmark er jeg født, Marlin Monroe memories, All that jazz, Det er ikke det du siger og The Lady is a tramp. En dejlig blanding af danske sange, gamle Marilyn Monroe- klassikere, jazz fra 50´erne og danske og udenlandske hits fra de seneste årtier.
Koncerten dirigeres af Steen Hansen fra DR Big Band, der netop i år er blevet tilknyttet Prinsens Musikkorps som orkestrets rytmiske konsulent.

Koncerten afholdes i Skagen Kultur- og Fritidscenter (Skagenhallen) torsdag den 30. april kl. 15.00 (dørene åbnes kl. 14.00).

Det koster 20 kroner for koncerten og der serveres kaffe med kringle og lagkage, som også er inkluderet i entréen på 20 kroner.

Vi håber at se mange til denne begivenhed og billetter kan købes følgende steder:

  • Skagen Kultur og Fritidscenter
  • Slagter Jensen, Skagavej
  • Super Spar, Doggerbanke
  • Skagen Bøger & Papir, Sct. Laurentiivej
  • Eva’s Guld & Sølv, Sct. Laurentiivej
  • Nordjyske Bank, Ålbæk

Med venlig hilsen

Lions Club Skagen Lions Club-Anna Ancher

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prinsens Musikkorps samt Trine Gadeberg til Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger