Oplev Osvald Helmuths viseunivers i Skagen 23/4

Oplev Osvald Helmuths viseunivers i Skagen 23/4

14. april 2009 - kl. 7:51 - af

Invitation til en musikalsk rundrejse i Osvald Helmuths viseunivers.  “Ved havnen” – og andre Osvald Helmuth viser. Arrangementet er ved Konservatorieuddannet pianist og musiker Stig Nørregaard fra Ry.

Musikalsk rundrejse
Jeg tager jer med i en musikalsk rundrejse i Osvald Helmuths enorme univers, hvor jeg fortolker en stribe af hans viser. Et udvalg af morsomme og seriøse, kendte og sjældne perler. Desuden vil jeg fortælle om denne store kunstners turbulente liv og undervejs bliver I med strofer fra klaveret indbudt til fællessang.

Visesangeren Osvald
Osvald var meget bred inden for sit 50 år lange kunstneriske virke. Han var kendt indenfor teater, musicals, film og utallige revyer. For mig var Osvald Helmuth først og fremmest visesanger. Få kunne som Osvald den ædle kunst at give en vise sjæl og nerve. Osvald Helmuth nærede altid stor sympati for de pudsige og rørende typer han skildrede. De fleste var morsomme viser, andre dybt seriøse og ofte fyldt med vemod og smerte.

Det menneskelige
Osvald holdt især af at lave et portræt af den lille mand henne om hjørnet, nede i kælderen eller om ham nede ved havnen med alle drømmene og udlængslen… De har alle det til fælles, at de holder den dag i dag – måske fordi de rammer noget alment og menneskeligt i os.

23. april kl. 19:30 i Skagen Kultur og Fritidscenter.

Alle er velkommen.

Pris for medlemmer kr. 125,-
Pris for ikke medlemmer 150,-

Entre kan købes ved indgangen i Skagen Kultur og Fritidscenter. Prisen er inklusiv kaffe og kage. Kom og få en hyggelig aften.

Arrangør af koncerten er “Nutidens Kvinder” i Skagen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen “Nutidens Kvinder”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Osvald Helmuths viseunivers i Skagen 23/4' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger