Masser af aktiviteter i Skagen området i denne uge

Masser af aktiviteter i Skagen området i denne uge

14. april 2009 - kl. 7:53 - af

Her finder du en oversigt over denne uges aktiviteter i hele Skagen området. Tirsdag d. 14. april kl. 10.00-11.30: Guidet cykeltur – ”Fra Svallerbakken til Fyrbakken”. Husk at medbringe egen cykel. Mødested: Skagen By- og Egnsmuseum. Pris kr. 75,- incl. entré til museet.

Tirsdag d. 14. april kl. 19.00: Bankospil i Klitrosen, Markvej 121A, Skagen. Arr.: Arbejdernes Radio og
Fjernsynsklub.

Onsdag d. 15. april kl. 13.00-13.30: MÅNEDENS HISTORIE på Skagen By- og Egnsmuseum: Korte, men gode og spændende historier, der går tæt på forskellige emner, enkelte genstande eller livet i Skagen gennem tiderne. April måneds historie er ”Den enes død – den andens brød”. Gratis for museets gæster.

Onsdag d. 15. april kl. 15.00: Rundvisning med smagsprøver på Skagen Bryghus. Pris Kr. 95,- pr. pers. incl. smagsprøver. Tilmelding på tlf. 98 45 00 50 – www.skagenbryghus.dk .

Torsdag d. 16. april kl. 14.00: ”Månedens billede” på Skagens Museum. Der fortælles om et udvalgt værk fra museets samling. April måneds billede er 26 fotografier af Trine Søndergaard, der i øjeblikket indgår i udstillingen ”Altid som aldrig før” – 14 fotokunstnere besøger Skagen. Arrangementet varer ca. 20 minutter og er gratis for museets gæster. Tilmelding er ikke nødvendig, og alle er velkomne.

Torsdag d. 16. april kl. 15-16: Lav din egen slikkepind – Besøg Bolcheriet® som er et vaskeægte bolchekogeri, og lav selv din egen slikkepind. Få hjælp af de professionelle bolchekogere, prøv selv og hyg dig sammen din familie. Forkæl familie og venner med en ægte håndlavet slikkepind som du selv har lavet… Eller spis den selv. Pris: 20 kr. pr. slikkepind. Tilmelding: senest dagen før inden kl. 15.00, tlf. 98 99 00 07. Børn under 8 år skal være ifølge med en voksen.

Torsdag d. 16. april kl. 15.00: Rundvisning med smagsprøver på Skagen Bryghus. Pris Kr. 95,- pr. pers. incl. smagsprøver. Tilmelding på tlf. 98 45 00 50 – www.skagenbryghus.dk .

Søndag d. 19. april kl. 10.00: Travetur med Sund By med start fra Badmintonhallen. Naturen er lige uden for døren og til fri afbenyttelse 24 timer i døgnet. Er du til en rask tur langs stranden i blæsevejr? Eller til en stille tur i plantagen? Det vil give dig nye oplevelser og nogen at snakke med undervejs. Du møder bare op på det angivne mødested.

Søndag d. 19. april kl. 13.00: Offentlig omvisning på Skagens Museum. Kom og hør alle de gode historier om livet og kunsten i Skagen omkring forrige århundredeskifte samt om museets aktuelle særudstilling. Gratis for museets gæster, når entréen er betalt.

Søndag d. 19. april kl. 13.00: Kom og hjælp med at rense stranden! Igen i år arrangerer Danmarks Naturfredningsforenings lokalgruppe i Skagen indsamling af affald på Skagen Nordstrand. Sidste år var en stor succes, hvor 48 børn og voksne mødte op og fik samlet i alt 1,34 ton affald. Stranden og klitterne flyder igen med affald fra efterårs- og vinterstormene, så tiden er nu til at få gjort stranden forårsklar. Skagen lokalgruppe håber derfor, at der igen i år er mange, der har lyst til at give en hånd med. Mødested er for enden af Batterivej ved Skagen Nordstrand. Her vil der blive uddelt sække til indsamling af affaldet.
Indsamlingen er et led i den landsdækkende kampagne, hvor frivillige i tusindvis landet over slår et meget konkret slag for et renere Danmark ved at tage skraldet i naturen. Når der er ryddet op i den friske luft, vanker der kage og sodavand.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af aktiviteter i Skagen området i denne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger