Fodbold: Serie 4 forsatte de gode takter mod Bangsbo

Fodbold: Serie 4 forsatte de gode takter mod Bangsbo

27. april 2009 - kl. 13:32 - af

Skagens serie 4 hold skulle i weekenden forsøge at forsætte sin sejrsgang. Værterne var Bangsbo Freja som i efterårets kamp i Skagen havde fået en ordentlig omgang Bangsbo bank med et nederlag på hele 0-14.

Foto: Straffespark og ophold i spillet, imens en skadet Bangsbo målmand tilses.

Ved den lejlighed var der flere ting, der gjorde at det gik så galt for gæsterne. Endvidere var Skagen spillerne blevet advaret om at hjemmeholdet var blevet forstærket af spillertilgang i pausen.
Flere af Skagen spillerne havde dog også valgt at overhøre advarslerne og havde fået hældt så meget ”shots” i sig, dagen i forvejen at der ikke var meget skud tilbage i benene, da der blev fløjtet op til kampstart i Bangsbo.

Et klogt spillende hjemmehold fik lukket godt af for Skagboerne. Fløjspillet var ikke eksisterende og i midterforsvaret stod Bangsbo holdet godt. Flere spillere manglede den gejst og vilje, der skal til for at kunne sætte 3 point ind på kontoen.

En anden fatal fejl var at man havde problemer med at ramme hinanden. Med andre ord. Ikke ret meget fungerede for Skagboerne i den 1. halvleg.
En halvleg som hjemmeholdet kontrollerede fint og det var da heller ikke ufortjent, at det var værterne der bragte sig foran 1-0 i det 26. min.Et frispark blev sparket ind i feltet og her kunne en Bangsbo spiller heade bolden i mål.

Skagen spillerne havde ikke været farlige overhovedet og 4 min. før pausen var det tæt på at gå galt igen for topholdet fra Skagen.
Thomas ”målmand” Rasmussen måtte se et forsøg blive reddet af overliggeren.
Straks fra 2. halvlegs start af, var der kommet andre boller på suppen. Der var ikke engang spillet 1 min. af halvlegen før Brian Strauss blev sendt af sted med en lang aflevering. Inde i feltet blev han dog klart tromlet ned, men dommeren havde ikke set noget og ingen straffespark.
Skagen holdet var nu i klar dominans og der var nærmest tale om ”powerplay” foran Bangsbos straffesparksfelt.

I det 62. min. kom så den fortjente udligning. Endnu en lang aflevering slået til Brian Strauss og denne gang kunne han sikkert sparke bolden i mål til 1-1.
2 min. senere var Strauss på spil igen. Bangsbos målmand må begå straffe imod Strauss og denne gang var dommeren heller ikke i tvivl.
I sammenstødet får Bangsbos sidste skanse en ordentlig flænge på hagen og må udgå og en tur på skadestuen.

Brian Strauss kan sikkert bringe Skagboerne på 1-2 på straffesparket og ”katastrofen” synes afværget.
Dette mål får hjemmeholdet til at kravle længere frem på banen og 2 min. senere må Thomas ”målmand” hive en klasseredning ud af ærmet for at forhindre en udligning.
9 min. senere skal der en ren mirakel redning til af Thomas ”målmand” for at forhindre en Bangsbo scoring. Et godt og hårdt skud bliver kanoneret imod Skagen målet, men med det yderste af handsken får Thomas viftet bolden over overliggeren.

I det 82. min. kunne Niclas B. Farcinsen sparke et hjørnespark indover til Mathias Søndergaard og han headede bolden i mål til 1-3 til Skagboerne. Den senere ”man of the match” så ud som om han skulle blive ”matchvinder”. ”Sønder” led ellers af den mest forekommende idrætsskade som forefindes på holdet, nemlig ”tømmermænd”, men han fik flot kæmpet sig igennem kampen.

I det 90. min. kunne hjemmeholdet dog skabe fornyet spænding i kampen, da man kunne reducere til 2-3.
P.g.a. afbrydelsen ved straffesparket havde dommeren lagt 6 min. til og der var alvorlige trængsels tider for Skagboerne, men man holdt stand og fastholder derved sin placering som rækkens nr. 2.
I bussen på vej hjem var der meget venligt blevet sponseret lidt mundgodt til ganen af Karsten Lundblad v/cykelbutikken Fri cykler.
Serie 4 siger tak for skænken.

Man of the match : Mathias Søndergaard.


Brian Strauss har udlignet til 1-1


Brian Strauss scorer på straffesparket og Skagboerne fører 1-2

2 kommentarer til “Fodbold: Serie 4 forsatte de gode takter mod Bangsbo” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Fodbold: Serie 4 forsatte de gode takter mod Bangsbo”

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  Hej Morten,

  Tusind tak for din kommentar. Det er dejlig når læserne indvoldere sig.

  Mht. dækning af Jyllandsserien, så er jeg 100% enig med dig, det ville være dejligt hvis vi kunne bringe noget fra deres kampe.

  Du må dog forstå, at vi driver en gratis nyhedstjeneste, og dermed er der yderst begrænsede resourcer til rådighed for os. Vi kan således umuligt være overalt.

  Derimod er der tale om et tilbud, som for begge parter er en vaske ægte win-win situation, men det kræver altså, at der er nogen omkring Jyllandserie holdet eller S.I.K. som skriver, og eventuelt tager fotos, og så sender det til os.

  I SkagensAvis.dk er der gratis mulighed for at opnå omtale, og komme ud til mere end 2.000 læsere, hver eneste dag. Det er der nogle som forstår, og så er der nogle som ikke forstår det, og det kan vi desværre ikke lave om på.

  Men så enkelt er det faktisk 😀

  Med venlig hilsen, og fortsat god dag.
  Hans Chr. Andersen
  WebRedaktør

 • Morten Nielsen

  Jeg synes det er en kanon dækning vores Serie 4 for herinde på siden.. Takket være Jan O. Skatka..
  Der klarer sig jo super godt og er på op i Serie 3..

  Men jeg synes det er skadaløs at I ikke dækker vores Jyllandsseriehold noget bedre. Vi har pt. et af de absolut bedste hold nogensinde i SIKs historie og de spiller noget fantastisk fodbold
  Jeg synes det er dårligt og kan kun opfordre jer til at tage på Stadion til SIKs næste hjemmekamp som er d. 9 Maj mod Thisted som ligger lige over Skagen i rækken.

  Håber at se en raporter fra Skagensavis.dk på stadion til næste hjemmekamp.

  MN

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodbold: Serie 4 forsatte de gode takter mod Bangsbo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger