S.I.K. fodbold – U10-Piger på eget græs i Skagen

S.I.K. fodbold – U10-Piger på eget græs i Skagen

11. maj 2009 - kl. 8:50 - af

– og U11 på Gølstrup Stadion. Så skal der gang i de fleste af de 22 piger som er i afdelingen. Men igen røg vi ind i konfirmationer og sygdom. U10 som spillede hjemme på SPAR NORD ARENA kunne mønstre 5 spillere (5X5) og U11 (7×7) kunne samle 8.

Pigerne fra SIK´s U10 skulle spille 2 kampe. Første kamp skulle spilles mod Sindal IF. Træneren havde fortalt pigerne at de nok skulle tænke over at der ikke var nogle indskiftere til rådighed, så det gjadlt om ikke at løbe for mange forgæves skridt.

Pigerne havde hørt efter. I stedet for at løbe forgæves efter lange bolde, spillede de bolden rundt med omtanke og sikkert i fødderne på medspillerne. Det resulterede i at Skagen kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Sindal IF med 4 – 1 på mål af Freyja Andersen (1), Helena Jørgensen (1) og Anne-Kathrine Sørensen (2). Flot indsats og fight samt storspil af Caroline Larsen i Skagen-målet var opskriften på denne sejr.

Foto: Nederst fra venstre: Anne-Kathrine Sørensen. Caroline Larsen, Freyja Andersen. Stående fra venstre: Tanja Søndergård og Helena Jørgensen

I næste kamp skulle pigerne så møde Bangsbo Freja. De havde lige haft 30 minutters pause hvor vores spillere skulle på banen igen til 2×15 minutter. Det kunne godt ses på pigerne. Selvom de spillede fornuftigt i første kamp havde de brugt mange kræfter. Midt i første halvleg fik Bangsbo held til at få scoret til 1 – 0.

Det slog dog ikke Skagen-holdet ud. De kæmpede videre med troen på at de nok skulle komme frem til chancer der kunne resultere i mål. I pausen lavede spillere og træne et par justeringer og Skagen kunne i medvinden ligge et stort pres på Bangsbo. Mange chancer blev herefter til spillet, men kun storspil at Bangsbos målmand gjorde at Skagen ikke kunne få bolden i nettet i den anden kamp.

Alt i alt en rigtig god indsats af U10-pigernen hvor det kan ses at de får rigtigt meget ud af den træning der bliver givet. I hvert fald prøver de at efterleve de ting som bliver øvet under træning.
Dagens U10-piger:
Caroline Laren (99)
Tanja Søndergård (99)
Freyja Andersen (00)
Anne-Kathrine Sørensen (99)
Helena Jørgensen (99)

Samtidig med at U10-Pigerne spillede i Skagen var U11 taget til Gølstrup hvor de skulle møde rækkens absolutte tophold Hirtshals og bundproppen Hundelev. Hirtshals har 4 kampe og ligeså mange sejre i sæsonen mens Skagen kommer til Gølstrup med 3 sejre og et nederlag.

Efter en “pep-talk” af dagens sammensatte trænerteam, Johnny Pedersen og Lis Nielsen gik pigerne på banen fast opsatte på at opfylde chef-trænerens ønske om at få en sejr over Hirtshals. Der skulle ikke gå meget mere en 15 sekunder før Anna Ejsing havde de første chance for at bringe Skagen i front. Skagen spilede sig nu frem til den ene chance efter den anden uden dog at komme til scoring.

Målmanden fra Hirtshals havde en af sine gode dage. Hirtshals havde ikke mange chancer for at komme til scoring. Flot forsvarsspil af Sabina Johannesen og Louise Sørensen og målmand Nynne Hansen i storform gjorde at Hirtshals aldrig blev farlige i en for Skagen-pigerne flot spillet første halvleg. I anden halvleg var Skagen i dominerende. i anden halvlegs 10. minut kunne Anna Ejsing så krone en flot fodboldkamp med sin 4 scoring i sæsonen til 1 – 0. Skagen kørte herefter en vigtig sejr hjem i kampen om at vinde deres række.

I dagens anden kamp skulle Skagen møde Hundelev som til dage ikke havde formået at samle point i rækken. Skagen gik så på banen fuld tanket med selvtillid og kom meget hurtigt foran med både 1 – 0 og 2 – 0. Først var Anna Ejsing igen på pletten og kunne øge sin sæsonhøst til 5 fuldtræffere.

Næste målscorer for Skagen blev Nicoline Rye Pedersen der efter et hjørne spar afsluttede med et flot hælspark uden for målmandens rækkevidde. Skagen vadede i chancer i resten af kampen som dog ikke gav flere scoringer. Til gengæld fik Hundelev reduceret i kampens slutminutter til en Skagen-sejr på 2 – 1. Med resultaterne for dage, hvor Sindal måtte se sig slået af Skibsby-Højene i Løkken, ligger Skagen nu på en øjeblikkelig 1. plads i puljen med 15 point.
Dagens hold i U11:
Nynne G Hansen (99)
Louise Sørensen (98)
Sabina Johannesen (98)
Fie Ifversen (98)
Nicoline Rye Pedersen (99)
Anna Ejsing (99)
Julie Mark (98)
Lærke Snader Pedersen (99)
Resultaterne i dag lover godt for pigefodbolden i Skagen…! Husk du kan altid finde resultater og stillinger på www.skagenik.dk

Artikel af: Michael S. Nielsen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'S.I.K. fodbold - U10-Piger på eget græs i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger