Lang dagsorden til møde i Plan- og Miljøudvalget

Lang dagsorden til møde i Plan- og Miljøudvalget

8. juni 2009 - kl. 14:20 - af

Der er vist ikke nogen tvivl om at Plan- og Miljøudvalget stadig har nok at se til, med hensyn til diverse om og tilbygninger i Skagen området. På mødet i udvalget tirsdag, vil der blive behandlet en række “sager”.

I en række artikler, kikker vi lidt på de forskellige punkter i dagsordenen.

En ejer af en ejendom på Oddevej, ønsker at bygge til på hans bevaringsværdige hus.

Fra dagsordenen kan man læse:

Der søges om dispensation fra Bygningsreglement 2008 kap. 2.7.3 stk. 1 der fastsætter fritliggende enfamiliehuse ikke må opføres nærmere end 2,5 m. til skel – overskridelsen udgør 1,5 m. og begrundes med den smalle matriklen

Projektet omfattes også af Lokalplan nr. 5, der fastsætter at bebyggelse indenfor området kun med byrådet tilladelse må nedrives, ombygges eller på anden måde ændres.

Det er Teknisk Forvaltnings vurdering, at projektet ikke strider i mod lokalplanen, der har til formål at bevare områdes værdifulde og særprægede bybillede. Endvidere vurderes det, at dispensationen fra Bygningsreglementet vedr. tilbygningens placering er en nødvendighed, hvis ejendommen skal udvides. Den smalle matrikel er ca. 8×65 meter og ønskede placering synes at være den eneste mulighed for en udvidelse af hovedhuset, der i øvrigt er sammenbygget med de to naboejendomme. Tilbygningens ønskede placering vil endvidere ikke give væsentlige gener, da tilbygningen ligger mod naboens adgangsvej. Naboen har i øvrigt givet sit samtykke til projektet.

Teknisk Direktør indstiller, at det ansøgte tillades, under forudsætning af, at der i den videre sagbehandling udføres en nabohøring af kommunen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lang dagsorden til møde i Plan- og Miljøudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger