Magasinet Tænk kårer Danske Bank som billigst

Magasinet Tænk kårer Danske Bank som billigst

16. juni 2009 - kl. 7:53 - af

En lejer kan spare næsten 200.000 kroner over et livsforløb på at vælge Danske Bank. Det er den kontante melding fra en af de mest kritiske forbrugerrøster i Danmark, Forbrugerrådet.

Den blå bank har ikke ligefrem ry for at være billig, men for anden gang løber Danske Bank af sted med en flot førsteplads kåret af Forbrugerrådet.

Røde kinder
Danske Bank er blevet kåret af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge til at være den billigste bank for folk, der bor til leje gennem et livsforløb med en pris på 192.000 kroner, mens det i den dyreste bank koster 370.000 kroner. En difference på knap 200.000 kroner.

Tænk Penge, der endevender dagligøkonomiske temaer, har også sammenlignet bankpriser for boligejere. Her ligger Danske Bank også i førerfeltet med en flot tredjeplads – blot med en lille afstand på små 13.000 kroner til førstepladsen. Her er forskellen fra Danske Bank på godt 337.000 kroner og til den dyreste bank på godt 853.000 kroner over en halv million kroner.

Aldrig har penge og økonomi været så hot og diskuteret som nu. Mange har fået røde kinder af den ofte ophidsede debat hen over hækken og middagsbordet, når talen falder på dagligøkonomi, bank og investeringer. Derfor er det med at kunne servere denne nyhed næste gang ved middagsbordet: ”Har I hørt, at den store Danske Bank for anden gang er kåret som den billigste bank over et livsforløb?”.

Danske Bank 10.000 kroner billigere end ved sidste sammenligning
– Vi er meget glade for, at vi for anden gang får en blåstempling af Forbrugerrådet. Vi arbejder løbende med gebyrer og priser, så det er rart, at der er nogen, der lægger mærke til det. Og så er det selvfølgelig supervigtigt, at kunderne kan se, at vi er konkurrencedygtige over et livsforløb. Det er klart afgørende for, at vi kan arbejde os hen mod vores mål. Vi vil nemlig være den bank, der skaber mest værdi for sine kunder, siger filialdirektør Jens Ole Christensen, Danske Bank Skagen Afdeling. Han fortsætter:

– Men prisen gør det ikke alene, og her mener vi, at det først og fremmest er vigtigt, at kunderne får en rådgivning af høj kvalitet, så vi fremstår som kundernes kompetente sparringspartner, når det gælder de mange til- og fravalg i den daglige økonomi.

I en tilsvarende undersøgelse fra efteråret 2008 kostede det en lejer lige godt 200.000 kroner over et livsforløb at være kunde i Danske Bank. Tænk Penges nyeste sammenligning viser, at Danske Bank faktisk er blevet næsten 10.000 kroner billigere med en pris på 192.000 kroner.

3 kommentarer til “Magasinet Tænk kårer Danske Bank som billigst” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Magasinet Tænk kårer Danske Bank som billigst”

 • Det er da ikke en annonce 😛

  Med den defination ville alle artikler jo i sidste instans være en annonce (i alle medier), for som den gode Simon sagde… selv dårlig omtale er god reklame (kan ikke huske om det var sådan han sagde det ordret… men det var hans mening 🙂 )

  Jeg er sikker på at mange forbrugere har evnen til at veje fx. den dårlige omtale ifm. Stein Bagger sagen som DB har fået op imod en god omtale som i denne artikel og ud fra det drage egne konklusioner….

  mvh. en person der ikke er kunde i hverken DB eller nogle af de pengeinstitutter der reklamerer her på avisen p.t.

  🙂

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  Joakim Von And 🙂

  Det er naturligvis altid en balance akt, hvornår er noget en nyhed og hvornår er det reklame.

  Denne artikel referere til en undersøgelse foretaget af forbruger rådet. Jeg vurderer det som en nyhed, du er åbenbart uenig, og det kan jeg kun beklage.

 • Joachim Von And

  Hvorfor indrykker Skagens Avis bankannoncer i deres nyhedsafdeling?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magasinet Tænk kårer Danske Bank som billigst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger