I dag (mandag) føles det virkeligt som efterår

I dag (mandag) føles det virkeligt som efterår

18. august 2009 - kl. 7:15 - af

I dag føles det virkeligt som efterår – himlen er tung, grå og regnfuld. Og så blæser det en frisk vind – med et lille vindue på klem – hyler vinden. I haven har birketræet allerede fået gule blade, den “fælder” kraftigt lige nu – i heden blomster lyngen allerede.

Men for mig har efteråret også sin charme – jeg ved godt, at de solhungrende skriger – vi har ikke haft nogen sommer i år – vi vil have sol og varme….
Men er der en ting vi ikke kan lave om på endnu – så er det vejret…
Så i stedet for at gå og sukke over den manglende sommer, så må vi bare nyde de dage, hvor vi stadigvæk er “friske” og raske – og bare kan gå en tur udenfor – det er der mange der ikke kan..

2009 er bare en typisk dansk sommer, men det har vi bare glemt – fordi vi i mange år haft haft fantastiske sommer – med hedebølger og sol fra morgen til aften.

Med efteråret kommer “mørkningen” også – jeg nyder de dage – tænde nogle sterinlys, finde en god bog frem – eller find nogle gamle dyder frem igen… f.eks. det strikketøj som man begyndte på sidste år – eller bare sidde og kigge ud på vejret……

Der falder også en anden ro over by og land, med efteråret, aftenskolerne begynder snart deres program (ganske vist, yderst begrænset for Skagens vedkommende, desværre), men så må man selv tænke kreativt, begynde at slægtsforske, samle på frimærker, lav en mandeklub – onsdaghygge – et spil kort, find et lille hobby, prøv at droppe fjernsynet, bliver man bidt af sin hobby, så er efteråret pludselig blevet for kort –
tiden flyver afsted mod endnu en jul, og igen mod en ny sommer, som måske vil bringe sol og varme denne gang…

Så nyd efteråret med alle sine farver, nyd de mørke dage – lad op til endnu en sommer.

Dette var såmend bare mine tænker om det kommende efterår, endnu en skøn årstid….

mvh. Lene Fabritius

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I dag (mandag) føles det virkeligt som efterår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger