Lokalt dykkerfirma på opgave ved Københavns Opera

Lokalt dykkerfirma på opgave ved Københavns Opera

20. august 2009 - kl. 8:30 - af

Det er Thomas N. Andersen fra Dansk Dykkerservice ApS der her til morgen fortæller at kontrakten imellem staten og dykkerfirmaet er underskrevet, og at de regner med at gå i gang til oktober da de forskellige materialer først skal produceres.

Opgaven består af flere delopgaver langs cirka 160 meter kaj i Takkelloftgraven der adskiller Operaøen fra Amager. Vi skal blandt andet skifte en del anoder, samt nyopsætte anoder. Så er der 72 meter såkaldt ”Københavnerspuns” (red. træspuns) der skal repareres. Her udtaler Thomas N. Andersen at det glæder ham at Trælasten i Skagen kan levere de flere kilometer træ samt mange tusinde søm til en pris der slog alle de andre. ”Min filosofi lige siden jeg startede firmaet, er at jeg vil handle så meget som muligt i Skagen, for det er vigtigt vi holder det lokale erhvervsliv i gang”, siger Thomas N. Andersen.

Vi spørger ham om hvad firmaets kunder skal gøre mens de arbejder i København. ”Ja, opgaven tager et stykke tid, og i den forbindelse vil der selvfølgelig kunne opstå nogle problemer, men vi vil kunne assistere med en løsning alligevel.”

Foto: Thomas N. Andersen fra Skagen Dykkerservice

Endvidere uddyber han at et af problemerne i Skagen er at der efterhånden ikke er så mange lokale kunder tilbage, og at det heller ikke er alle lokale der benytter det lokale dykkerfirma. Derfor er det et simpelt spørgsmål om overlevelse, at man må søge arbejde udenbys. Det kan selvfølgelig give folk med et akut behov for en dykker et problem, men det kan der ikke gøres meget ved. ”Men hvis den fremgang vi har opnået udenbys igennem de sidste par år fortsætter, er det planen at indkøbe mere udstyr, så vi kan fortsætte med at servicere de lokale kunder, selvom vi har opgaver andetsteds”, slutter Thomas N. Andersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt dykkerfirma på opgave ved Københavns Opera' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger