FDF: 100 års fødselsdag med gang i.

FDF: 100 års fødselsdag med gang i.

28. august 2009 - kl. 8:59 - af

Når der siges 100 års fødselsdag tænkes der sjældent på leg, kagemand, rock koncert og balloner. Det var dog det der blev budt på da FDF holdt sin 100 års børnefødselsdag i går, torsdag. Arrangørerne var glade for at der mødte så mange glade børn op, både af FDF´s egne medlemmer og børn uden for kredsen, hvor af flere viste stor interesse for selv at prøve at blive FDF´er.
Dagen startede med et lille løb, hvor børnene kunne prøve hvordan det var at være FDF´er op gennem de 100 år hvor FDF har eksisteret i Skagen.
Herefter blev der budt på kagemand og sodavand i ”Lynghuset”, som var pyntet flot op med flag og balloner. Jens Nielsen havde skrevet en hel ny jubilæumssang som han mødte op, og præsenterede. Den skulle selvfølgelig synges og blev rigtigt godt modtaget både af alle.
Så blev der ellers spillet op til ”Rock og gak”. De mere eller mindre lokale spasmagere ”Peter og Stoffer” gav den gas til stor morskab for både børn og voksne. Selv om regnen silede ned blev det til en fremragende koncert, og både Peter og Stoffer var begejstrede for at spille foran et så engageret publikum.
Fødselsdagen blev afsluttet på festlig vis, med at sende 100 blå FDF balloner til vejers. 1 for hvert år der har været FDF´ere i Skagen.
Jubilæet fortsætter lørdag med festlige indslag i gågaden, og en jubilæumsreception om eftermiddagen. Her håbes der på at rigtigt mange ”gamle” FDF´ere vil møde op og mindes deres FDF´tid. Dagen sluttes med festmiddag, ligeledes for Skagens FDF´ere gennem 100 år.

Det vil fra lørdag morgen være muligt at se flere billeder fra arrangementet på www.fdfskagen.dk

  

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FDF: 100 års fødselsdag med gang i.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger