Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl

Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl

30. august 2009 - kl. 9:08 - af

Hej allesammen derhjemme…¬†¬† S√• er jeg vendt tilbage til K√łbenhavn efter en fantastisk weekend med hyldest i Skagen. Det var helt specielt at komme hjem til Skagen og jeg er¬†virkelig glad for alle jeres lyk√łnskninger, gaver, sms, blomster og jeg kunne blive ved.
Det er S√Ö fedt at der er s√• mange af jeg der f√łlger med i min karriere, og det betyder rigitg meget for mig med alt den st√łtte I viser mig og mine for√¶ldre.
ALLE i badminton danmark ved at jeg har v√¶ret hjemme i Skagen, og mange er ret misundelig over jeg kommer fra s√•dan en fantastisk by ūüôā

Som de fleste af jer nok har opdaget, s√• bliver jeg nemt r√łrt og den her oplevelse har virkelig printet sig i kroppen p√• mig. En ting er at have et m√•l, eller skal jeg kalde det en dr√łm, men det er noget andet at opfylde det. Det har v√¶ret sv√¶rt for mig at forst√• hvor stort det her er, og i dag m√•tte jeg lige ind p√• nettet og tjekke resultaterne igen. – og jeg ser en liste hvor Kina har vundet de 4 andre kategorier.. og ud for mix er der danske flag og der st√•r Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl… – Det er for vildt!

Tak for jeres st√łtte, jeg h√•ber jeg kan f√• jer til at sidde og r√•be og heppe i sofaen igen snart. – Og m√•ske f√• nogen af jer til at gr√¶de igen.. hi hi.

Kamilla Juhl

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER