Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl

Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl

30. august 2009 - kl. 9:08 - af

Hej allesammen derhjemme…   SĂ„ er jeg vendt tilbage til KĂžbenhavn efter en fantastisk weekend med hyldest i Skagen. Det var helt specielt at komme hjem til Skagen og jeg er virkelig glad for alle jeres lykĂžnskninger, gaver, sms, blomster og jeg kunne blive ved.
Det er SÅ fedt at der er sĂ„ mange af jeg der fĂžlger med i min karriere, og det betyder rigitg meget for mig med alt den stĂžtte I viser mig og mine forĂŠldre.
ALLE i badminton danmark ved at jeg har vĂŠret hjemme i Skagen, og mange er ret misundelig over jeg kommer fra sĂ„dan en fantastisk by 🙂

Som de fleste af jer nok har opdaget, sĂ„ bliver jeg nemt rĂžrt og den her oplevelse har virkelig printet sig i kroppen pĂ„ mig. En ting er at have et mĂ„l, eller skal jeg kalde det en drĂžm, men det er noget andet at opfylde det. Det har vĂŠret svĂŠrt for mig at forstĂ„ hvor stort det her er, og i dag mĂ„tte jeg lige ind pĂ„ nettet og tjekke resultaterne igen. – og jeg ser en liste hvor Kina har vundet de 4 andre kategorier.. og ud for mix er der danske flag og der stĂ„r Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl… – Det er for vildt!

Tak for jeres stĂžtte, jeg hĂ„ber jeg kan fĂ„ jer til at sidde og rĂ„be og heppe i sofaen igen snart. – Og mĂ„ske fĂ„ nogen af jer til at grĂŠde igen.. hi hi.

Kamilla Juhl

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tusind tak til Skagen fra Kamilla Juhl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2023 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogsÄ tredjeparts statistik-software som anvender cookies, sÄ vi lÞbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at lÊse avisen uden at der lagres cookies pÄ din computer, sÄ ved at fortsÊtte accepterer du automatisk.

ACCEPTER