Kulturraketten: Skagen i halvfjerdserne

Kulturraketten: Skagen i halvfjerdserne

11. september 2009 - kl. 0:45 - af

Рset gennem Johs. Bindslevs optik. Er halvfjerdserne historie? For nogle forekommer perioden at have fundet sted i forgårs, men vi skal jo faktisk næsten 40 år tilbage for at komme til starten af det syvende årti i det tyvende århundrede.

√Čn af dem, der har v√¶ret med til at fastholde 70’erne er Johs. Bindslev, tredie generation i avis- og bogtrykkerdynastiet, der fra 1913 udgav Skagens Avis. Han var forretningsf√łrer og pressefotograf for avisen. Da Skagens Avis blev solgt sk√¶nkede Johs. Bindslev gener√łst sin enorme negativsamling til det lokalhistoriske arkiv. Gennem √•rene har han ogs√• doneret m√¶ngder af pressefotos p√• papir.

Dele af negativsamlingen er blevet digitaliseret, og p√• l√łrdag den 19. september vil man kunne se en billedkavalkade sat sammen af Johs. Bindslevs fotografier.

Johs. var overalt i byen med sit kamera, og det skal man være taknemmelig for i dag, hvor rigtig meget er forandret Рtil det værre eller bedre.

Forestillingen begynder kl. 14.30 og Det Kaffehistoriske Laboratorium byder undervejs på en forfriskning.

Der er gratis, men begrænset adgang. Adgangskort kan hentes på Skagens Bibliotek eller bestilles på tlf. 98442822.

Det er Lokalsamlingen i Skagen og Skagen Lokalhistoriske Forening, der står for arrangementet, som er et led i Kulturraketten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturraketten: Skagen i halvfjerdserne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger