Billedekunstnere udstiller i Galleri Molevit

Billedekunstnere udstiller i Galleri Molevit

13. september 2009 - kl. 7:12 - af

Fra d. 14. til d. 28. september udstiller billedkunstnerne Lone Kaalby og Birgit Bisgaard deres malerier i Galleri Molevit, Jens Klarupsvej 1, Skagen. Ud over billedkunsten vises også dyr fremstillet i keramik, glassmykker og jakker lavet i kombineret filt og silke.

 

Lidt om Lone Kaalby:

“Jeg finder oftest min inspiration i naturens forunderlige og stemningsfulde farvespil, former og strukturer.
Motiver hvor lys, skygge og dybde m√łdes p√• interessante m√•der. Mine farvevalg sp√¶nder vidt – lige fra det lidt dunkle udtryk til de klare lyse st√¶rke kontraster. Min tilgang til maleriet sp√¶nder i feltet mellem disse indtryk og et abstrakt udtryk”.

www.lonekaalby.dk

Lidt om Birgit Bisgaard:

“Har studeret kunsthistorie p√• √Örhus Universitet og oliemaleri p√• √Örhus Kunstakademi hos Ole Lindkvistog Mogens Gissel. I mine malerier og collager bestr√¶ber jeg mig p√• at f√• v√¶rket til at udstr√•le sj√¶l og intensitet. Koloristisk er jeg nok i min teknik lidt i familie med impressionisterne – med mange sm√• streger og pletter i alle spektrets farver”.

www.birgitbisgaard.dk

Udstillingen er √•ben hver dag fra kl. 11 til 17 ‚Äď eller s√• l√¶nge d√łren er √•ben.

ALLE er velkomne.

Med venlig hilsen

Birgit Bisgaard
birgit@classicahouse.com
Tlf.:22 855 508

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billedekunstnere udstiller i Galleri Molevit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger